45000tlye iphone 15 bulabilirmiyim

Yusufka

80+
Reaksiyon skoru
47
yenilenmiş bir iphonme 13 pro aldım ve cidden aldığıma bin pişman oldum o kadar kötüydiki ekraı bile 120 hz değildi kamera iphone 7den daha kötü bende bu gün ilkez bir fiziksel mağzayya gitim bana 45 bint TL'ye iphone 15 sıfırı taksitle vereceğini söyledi sizce mantıklımı yoksa başka yerden bulabilirmiyim

yenilenmiş bir iphonme 13 pro aldım ve cidden aldığıma bin pişman oldum o kadar kötüydiki ekraı bile 120 hz değildi kamera iphone 7den daha kötü bende bu gün ilkez bir fiziksel mağzayya gitim bana 45 bint TL'ye iphone 15 sıfırı taksitle vereceğini söyledi sizce mantıklımı yoksa başka yerden bulabilirmiyim
dikkatli olmakta fayda var 45 bine sıfır kapalı kutu veren birinin ya çok aciliyeti vardır ya da o cihazda bişey vardır toplama vs. bakıp alabilirsiniz

dikkatli olmakta fayda var 45 bine sıfır kapalı kutu veren birinin ya çok aciliyeti vardır ya da o cihazda bişey vardır toplama vs. bakıp alabilirsiniz
hocam ortalama kaç tl fiyatları bide yenilenmiş 15 alsam 13 pro kadar sıkıntı çıakrır mı

Ben ilana 15 i 45e koydum sıfırı nasıl 45e veriyorlar bir katakulli var gibi
hocam getmobilden 13 pro aldım anlamadım ilk kuzenime götürdüm bir sorun var dedi ordan çıktım telefonvcuya götürdüm bana telefonun kamerasında titreme ve ço kkötü olduğınu sötyledim sonra 45 bin TL'ye falan telefon varmı sıfır dedim oda nbana sana 15i bana 45000tlye 12 ay taksitle verebilceğini söyledi babama dedim oda kuşkulandı yarın gidip tekrar sourcam bende şaşaırdım çünkü buraya yazdım

Germobilden aldıysan geri götür sorunları söyle yardımcı olurlar ?

acaba senin telefonu alıp üstüne 45 e iphone 15 mi verecek :D

Germobilden aldıysan geri götür sorunları söyle yardımcı olurlar ?
hocam ben sipariş verdim yozgatayım müşteri hizmetlerini aradığımda herhangi bir çözüm sunulmadı bana sadece iadde edin dendi iade edicem zaten yarın hocam zaten adama iade edeceğimi söyledim

hocam getmobilden 13 pro aldım anlamadım ilk kuzenime götürdüm bir sorun var dedi ordan çıktım telefonvcuya götürdüm bana telefonun kamerasında titreme ve ço kkötü olduğınu sötyledim sonra 45 bin TL'ye falan telefon varmı sıfır dedim oda nbana sana 15i bana 45000tlye 12 ay taksitle verebilceğini söyledi babama dedim oda kuşkulandı yarın gidip tekrar sourcam bende şaşaırdım çünkü buraya yazdım
O riske girilmez bir şey vardır o cihazda, sıfır sorunsuz TR cihazını o fiyata vermezler. Gerekirse 16e al ama güvenilir yerlerde sıfır bir cihaz al telefonculara falan güven olmaz.

hocam o fiyata veriyorsa kesin bir pislik çıkar.
bence yenilenmiş cihazda alma.
sıfır al kafan rahat olsun

O riske girilmez bir şey vardır o cihazda, sıfır sorunsuz TR cihazını o fiyata vermezler. Gerekirse 16e al ama güvenilir yerlerde sıfır bir cihaz al telefonculara falan güven olmaz.
hocam bende kuşkulandım çünkü internete 50bin tl fddalan adam 45 ve taksit yaparım dedi birde bende enilenmiş almak istemiyorum ama taksit bir tek onda var ondan dolayı yenlilenmiş aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o fiyata veriyorsa kesin bir pislik çıkar.
bence yenilenmiş cihazda alma.
sıfır al kafan rahat olsun
hocam internete taksit bulabileceğim yerler varmı 3 6 ay falan

hocam bende kuşkulandım çünkü internete 50bin tl fddalan adam 45 ve taksit yaparım dedi birde bende enilenmiş almak istemiyorum ama taksit bir tek onda var ondan dolayı yenlilenmiş aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam internete taksit bulabileceğim yerler varmı 3 6 ay falan
internetten taksit yasağı var.
belki faizli bir şekilde bölen siteler vardır

hocam eğer dediklerinizi bulamasam önerebilceğiniz yenilenmiş satan yerler varmı iphone 15 için

Geri