Arkadaşlar ben eylül ayında 250sr aldım ve şimdiye kadar hep iyi anılarım oldu motorla ve uzun bir süre daha beraber anı biriktirmeye devam edeceğiz kendisiyle ama bilenler beni anlar, yüksek cc zehrini aldı vücut bir kere dayanamıyorum, yana döne 450sr/nk bakıyorum sonra araya bi uzun yol macerası giriyor aklım hemen dominar 400e kayıyor. sizlere de sormak istedim, ben motorumu en yakın 2026 temmuz gibi satabilirim çünkü öğrenciyim ve yazın çalışıp kazandığım parayla alacağım motoru, şimdi 450 serisi sesi,gidişi,duruşu ve titreşimsiz çalışmasıyla insanı çok cezbediyor, şimdiye kadar 5 tane 450sr kullanıcısıyla konuştum ve hepsi de aşırı memnundu deli gibi tavsiye ediyorlardı, ama sosyal medyayı biliyorsunuz insanlar birkere bile almadığı veya kullanmadığı markanın motorlarını kulaktan dolma bilgilerle aşağılamaya bayılıyor. dominar hem sağlamlık hem de duruş olarak ben burdayım diyen bi motor fakat tek silindir olması ve tipinin 450 serisi kadar güzel durmayışı(bence) biraz eksi duruyor gözümde ha bir de tek silindir titreşimini unutmayalım, sizlerin de aranızda tecrübesi olan vardır illaki bu motorlarla, sizin tercihiniz ne olurdu 450 serisi mi yoksa domi400 mü, bu arada dominarın fiyatının bir tık daha uygun olduğunu hatırlatalım, 450 serisi için en az 200 gözden çıkıyor gibi onların da bir tık km yüksek oluyor