T60 güzel midir![]()
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Rakipsiz. OUTEMU Red Switch rainbow aydınlatma 430 tl nays ile 380 tl civarıGamenote kb857 aldım pek hoşuma gitmedi iade edicem sanırım spacebar tuşundan kutu sesi geliyor başka onerebileceginiz klavye var kı 450yi aşmazsa iyi olur 450den daha az ise müq olur
Sarftech 'te outemu , diğeri çöp onu önermem![]()
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Rakipsiz. OUTEMU Red Switch rainbow aydınlatma 430 TL nays ile 380 TL civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sarftech 'te outemu , diğeri çöp onu önermem
Bunun TKL'si de vardi sanki yaÇok büyük
Abi bu fiyata en iyisi bu. Ya da sarftech olabilir ama plastik kasa haberin olsunÇok büyük
Tkl sarftech var sadeceTkl varmı onda
Full çok büyük ya masada zor yer var .pTkl sarftech var sadece
Diğeri full
Bu arada arkadasin psu calisoyrmus aldigim psuyu iptal ettim sonra 5dk sonra kargoya verildi mesaji geldiTkl sarftech var sadece
Diğeri full
Ben gamebooster oneriyorum ama illa tkl olacaksa sarrafiye guxelFull çok büyük ya masada zor yer var .p