bilmiyorum hocam bulsanız bile 1 tane bulabilir misiniz bilemem ama çok mu lazım başka switch markası olmaz mı yaniKonuda huano switch yazdığını görünce yazmak istedim.
Bana 1 adet huano kırmızı switch lazım, nereden bulabilirim yurtiçinde yer var mı?
sana hangi switch markası çıktı ki ?Bende niye farklı switch çıktı acaba
valla birçok kısayolu kullanmıyorum ben klavyede (Çoğunlukla)Benimki de bugün geldi şuanda ondan yazıyorum. Açıkcası beklediğim bu kadar küçük değildi. Kalitesi gayet güzel fakat çoğu tuş işlevine alışmak zor. En azından bir ok tuşları fazladan ekli olmalıydı. Ok için fn + enter ile geçiş yapıyorsun sonra tekrardan nokta kullanmak için fn + enter yapıyorsun. Yani evet ucuz bir klavye fakat alışma süresi uzun sürecek gibi gözüküyor. Tuş tıklaması bana göre gamepower mekanik klavyelerinden daha kaliteli. Tepkime süreside aynı şekilde güzel duruyor.
Ayrıca eklemek istediğim F1-F12 tuşları ile 1-9 tuşları içinde fn + 1 gibi kombinasyon kullanmalısınız. Kod için belki çok zor değil ama oyunlar için can sıkıcı olabilir.
Örneğin sayfa yenileyeceksin fn + 5 yapman gerekir. Renkleri bana göre yeterli .
öyle bir switch markası yok James Donkey var onlarda klavye mouse vb. ekipman üretiyor zaten switch üretiyorlar mı bilmem üretiyorlarsa kısaltma olarak donkey yazmış olabilirlerDonkey gibi bişey yazıyor okuyabildigim kadarıyla hocam
öyle zaten hocam bir şikayetim yok benim driver olmasa da olur klavyenin driverlık bir olayı da yok multimedya tuşunuda kendim ekledim mis gibi oldu keycapsleriniz güzelmiş kaç liraya aldınız ?270 TL ürün alıyorsunuz şu olsa bu olsa diyorsunuz biraz doyun arkadaşlar TR’de tuş takımını alamazsınız bu fiyata taş gibi klavye çok sevdim
Senin için demedim hocam ortaya attım öyle yanlış anlamayın lütfen bende aynı şekil uygulama ile ses açıp kısma sessize alma ekledim çok iyi oldu 100 TL filan almıştım belki o kadar bile değil tam hatırlamıyorum yani hocamöyle zaten hocam bir şikayetim yok benim driver olmasa da olur klavyenin driverlık bir olayı da yok multimedya tuşunuda kendim ekledim mis gibi oldu keycapsleriniz güzelmiş kaç liraya aldınız ?
iyi almışsınız bu indirim olayları bitti keycapslerde çok pahalı oldu ben harfler şeffaf olsun istiyorum da 270 TL'ye aldığım klavyeye 500 tl keycaps parası biraz fazla geliyor belki sonra alırımSenin için demedim hocam ortaya attım öyle yanlış anlamayın lütfen bende aynı şekil uygulama ile ses açıp kısma sessize alma ekledim çok iyi oldu 100 TL filan almıştım belki o kadar bile değil tam hatırlamıyorum yani hocam
Not:90 TL almışım hocamSenin için demedim hocam ortaya attım öyle yanlış anlamayın lütfen bende aynı şekil uygulama ile ses açıp kısma sessize alma ekledim çok iyi oldu 100 TL filan almıştım belki o kadar bile değil tam hatırlamıyorum yani hocam
Ama pudding çok yakıştı buna daha bi güzel geldi gözümeiyi almışsınız bu indirim olayları bitti keycapslerde çok pahalı oldu ben harfler şeffaf olsun istiyorum da 270 TL'ye aldığım klavyeye 500 tl keycaps parası biraz fazla geliyor belki sonra alırım
gerçekten öyle olmuş bana üstünde gelen keycapslerde güzel geldi ama harflerin şeffaf olması biraz daha güzel duruyor bi de sizin keycapslerin baskıları biraz daha sert durmuş baya yakışmış tam mekanik klavye gibi duruyorNot:90 TL almışım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama pudding çok yakıştı buna daha bi güzel geldi gözüme