daha tok bi ses çıkıyo sanki mucaidenhuano switchli eyooso klavyede var elimde mucai nin tuşlar yarım ben pek bi fark hissedemedim ses konusunda
doğrudur videolarda ses çok değişiyor hocam yine de 270tlye böyle bir klavye almışsınız orası çok önemli değilhuano switchli eyooso klavyede var elimde mucai nin tuşlar yarım ben pek bi fark hissedemedim ses konusunda
tabi ona laf yokdoğrudur videolarda ses çok değişiyor hocam yine de 270tlye böyle bir klavye almışsınız orası çok önemli değil
takarsınız hocam çoğu tuş bu klavyedeki switch şekline uygundur zaten + şeklinde olan çoğu tuş takımını takarsınızBen de bu klavyeden aldım ama olayları pek bilmiyorum bunda ki tuşları çıkartıp başka tuş takabilir miyim mesela şeffaf tuş takımı falan
öyle maalesef bana da 5 günde istanbula geldi 4 günde bursaya geldi şubeden kendim aldımO değilde klavye yurt dışından İstanbul’a 5 günde geldi ama İstanbul’dan bana dağıtıma 1 hafta oldu gelmedi PTT bi tık yavaş gibi
valla keycapsler klavyeden bile pahalı yapacak bir şey yok ucuz yollu halletmeyi bilmiyorumKlavye güzel fakat keşke keycaplerin harf kısımları ışığı geçirseydi de gece kullanım daha rahat olsaydı. İlk defa mekanik klavye kullanıyorum. Tuşları değiştirmek için bakayım dedim de bu keycaps fiyatları neden bu kadar pahalı. Ucuz yollu nasıl halledebiliriz acaba
Harbiden aşırı pahalı içinde switch yok bir şey yok nasıl o fiyatlara satıyorlar anlamadımvalla keycapsler klavyeden bile pahalı yapacak bir şey yok ucuz yollu halletmeyi bilmiyorum