Mucai MK680 inceleme

huano switchli eyooso klavyede var elimde mucai nin tuşlar yarım ben pek bi fark hissedemedim ses konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

huano switchli eyooso klavyede var elimde mucai nin tuşlar yarım ben pek bi fark hissedemedim ses konusunda
daha tok bi ses çıkıyo sanki mucaiden

doğrudur videolarda ses çok değişiyor hocam yine de 270tlye böyle bir klavye almışsınız orası çok önemli değil

Ben de bu klavyeden aldım ama olayları pek bilmiyorum bunda ki tuşları çıkartıp başka tuş takabilir miyim mesela şeffaf tuş takımı falan

Ben de bu klavyeden aldım ama olayları pek bilmiyorum bunda ki tuşları çıkartıp başka tuş takabilir miyim mesela şeffaf tuş takımı falan
takarsınız hocam çoğu tuş bu klavyedeki switch şekline uygundur zaten + şeklinde olan çoğu tuş takımını takarsınız

O değilde klavye yurt dışından İstanbul’a 5 günde geldi ama İstanbul’dan bana dağıtıma 1 hafta oldu gelmedi PTT bi tık yavaş gibi

O değilde klavye yurt dışından İstanbul’a 5 günde geldi ama İstanbul’dan bana dağıtıma 1 hafta oldu gelmedi PTT bi tık yavaş gibi
öyle maalesef bana da 5 günde istanbula geldi 4 günde bursaya geldi şubeden kendim aldım

Klavye güzel fakat keşke keycaplerin harf kısımları ışığı geçirseydi de gece kullanım daha rahat olsaydı. İlk defa mekanik klavye kullanıyorum. Tuşları değiştirmek için bakayım dedim de bu keycaps fiyatları neden bu kadar pahalı. Ucuz yollu nasıl halledebiliriz acaba

Klavye güzel fakat keşke keycaplerin harf kısımları ışığı geçirseydi de gece kullanım daha rahat olsaydı. İlk defa mekanik klavye kullanıyorum. Tuşları değiştirmek için bakayım dedim de bu keycaps fiyatları neden bu kadar pahalı. Ucuz yollu nasıl halledebiliriz acaba
valla keycapsler klavyeden bile pahalı yapacak bir şey yok ucuz yollu halletmeyi bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,289
Üyeler
184,916
Son üye
Mertefee12
Geri