45800TL RTX5070 SİSTEM ALINIR MI

barisski

80+
Reaksiyon skoru
48
fena değilmiş

sistem bu. 45 bandında başka rtx 5070li bir sistem bulamadım. bu sistem iyi midir başka tavsiyeniz var mı bütcem maks 45
ramler asiri kotu, iyilestirme yapinca 47,8k oluyor
Bence ustune 1k daha koyup sunu almak daha mantikli
rami 32gb yapin

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Asus Prime 5070,sıvı soğutma ve AMD olması avantajıyla daha mantıklı bir seçenek olabilir.
hocam 45k bile aslında bütcemi aşıyor 50 ye cıkamam. Cıksamda ilk tercihim 9070xtli sistemler olurdu. Attığım sistemi alıp ekstra olarak 800tl civarına bi işlemci soğutucu almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ramler asiri kotu, iyilestirme yapinca 47,8k oluyor
Bence ustune 1k daha koyup sunu almak daha mantikli
rami 32gb yapin
hocam bütcem aslında 45 değil 45 i cok zorlayıp buna cıkabiliyorum anca 48 e hiç cıkamam

hocam bütcem aslında 45 değil 45 i cok zorlayıp buna cıkabiliyorum anca 48 e hiç cıkamam
O zaman paylaştığın sistem alınır, bu fiyata benzeri bulunur daha iyisi zor.

Intelin lga1700 soketi artik ölü soket.Yani bir daha o sokete uygun islemci cikmayacak.Benim attigim sistemde am5 daha yukseltilebilir

O zaman paylaştığın sistem alınır, bu fiyata benzeri bulunur daha iyisi zor.
sağolun hocam

Intelin lga1700 soketi artik ölü soket.Yani bir daha o sokete uygun islemci cikmayacak.Benim attigim sistemde am5 daha yukseltilebilir
o yüzden tereddüt ediyorum bide anakartı cok iyi sistemin. 45 e am5 soketli rtx 5070li sistem bulsam direkt onu tercih ederim

hocam 45k bile aslında bütcemi aşıyor 50 ye cıkamam. Cıksamda ilk tercihim 9070xtli sistemler olurdu. Attığım sistemi alıp ekstra olarak 800tl civarına bi işlemci soğutucu almayı düşünüyorum

Hocam senin sistemde sogutucu da yok o masrafi unutma.
Eger sistemi alirsan videolardaki fpsleri alamazsin ramlerden dokayi daha dusuk fps alirsin haberin olsun.

Hocam senin sistemde sogutucu da yok o masrafi unutma.
Eger sistemi alirsan videolardaki fpsleri alamazsin ramlerden dokayi daha dusuk fps alirsin haberin olsun.
ram o kadar etki eder mi feci derecede kötü mü attığım sistemdeki ramler. soğutucu 800 900tl ye halletmeyi düşünüyorum. Bir de https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-a620m-s2h-1tb-16gb/ 48K bandında bu sistem nasıldır sizce söylediğiniz fiyatlarda bunu tercih ederim

ram o kadar etki eder mi feci derecede kötü mü attığım sistemdeki ramler. soğutucu 800 900tl ye halletmeyi düşünüyorum. Bir de https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-a620m-s2h-1tb-16gb/ 48K bandında bu sistem nasıldır sizce söylediğiniz fiyatlarda bunu tercih ederim
Hocam bu da ozellesfirmelerle 51,5k oluyor
incehesapta corax adli sistem var o daha ucuza geliyor ona bakin

anakartı cok iyi
z790in giris seviyesi hocam m2 sogutmasi bile yok anakartin.Ha yine Zdir ama iyi bi b760 daha iyidir bence

sistem bu. 45 bandında başka rtx 5070li bir sistem bulamadım. bu sistem iyi midir başka tavsiyeniz var mı bütcem maks 45

Bitfenix a1 soğutucu yap
Ryzen 5 7600 yap fiyat düşüyor ama daha iyi işlemci
400tl daha verip çok daha hızlı Kingston
Ramler zaten 16x2 6000mhz cl30
Anakartı b650m r yap

50k oluyor

45k ya kısa ömürlü soket kötü 16gb ram işlemci soğutucusuz almaktan iyi

Geri