45800TL RTX5070 SİSTEM ALINIR MI

En mantıklı seçim bu
Soğutucuyu bitfenix a1 yap
Ssdyi de Kingston nv3

Attığın sistemden daha iyi anakarta,ram müzik yüksek ve gecikme değeri düşük,daha iyi soğutucu,psu,ssd ye sahip ve 51,5

Aradaki 2,5kyı fazlasıyla hak eden bir sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstersen -500tl az verip 7500f düşebilirsin arada çok az fark var . 7600de dahili gpu da var ama oyun falan oynatmaz haberin olsun

En mantıklı seçim bu
Soğutucuyu bitfenix a1 yap
Ssdyi de Kingston nv3

Attığın sistemden daha iyi anakarta,ram müzik yüksek ve gecikme değeri düşük,daha iyi soğutucu,psu,ssd ye sahip ve 51,5

Aradaki 2,5kyı fazlasıyla hak eden bir sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstersen -500tl az verip 7500f düşebilirsin arada çok az fark var . 7600de dahili gpu da var ama oyun falan oynatmaz haberin olsun
sağolun hocam ama muhtemelen bu fiyatlara cıkamam. 40k civarı bi sistem tavsiyeniz var mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

sistem bu. 45 bandında başka rtx 5070li bir sistem bulamadım. bu sistem iyi midir başka tavsiyeniz var mı bütcem maks 45
ben amdnin mavi ekran sorunu yüzünden i5 14400f aldım oyun oynuyorsan amd al ben mavi ekran verdiği içişn vazgeçtim birazda pişman oldum ama sen bilirsin bendede 5070 var

ben amdnin mavi ekran sorunu yüzünden i5 14400f aldım oyun oynuyorsan amd al ben mavi ekran verdiği içişn vazgeçtim birazda pişman oldum ama sen bilirsin bendede 5070 var
ilerde sistemi geliştirmek için am5 soketli anakart istiyorum lga1700 önü acık değil. 45k ya keşke rtx 5070li amd sistem olsa

sağolun hocam ama muhtemelen bu fiyatlara cıkamam. 40k civarı bi sistem tavsiyeniz var mı
O fiyatlara anca 5060ti bulunabilir ji 5060ti ile 5070 arasında çok büyük bir uçurum var. Benim önerim 40kya bir şey almamak

O fiyatlara anca 5060ti bulunabilir ji 5060ti ile 5070 arasında çok büyük bir uçurum var. Benim önerim 40kya bir şey almamak
anladım hocam 35k civarında fiyatına göre iyi performans verebilen bi sistem cıkar mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
anladım hocam 35k civarında fiyatına göre iyi performans verebilen bi sistem cıkar mı
7700xt bulabilirsen güzel olur ama o fiyatları hiç takip etmiyorum bilgim yok pek

Geri