- Bütçe
- 45000
victus 16 almıştım s0 serisinden, sensörü arızalı diye duydum dün almıştım daha elime ulaşmadı iptal edicem. 45.000 civarına ne almalıyım fiyat performans olarak iyi ve kronik sorunu olmayan bir şey önerir misiniz acil
victus 16 almıştım s0 serisinden, sensörü arızalı diye duydum dün almıştım daha elime ulaşmadı iptal edicem. 45.000 civarına ne almalıyım fiyat performans olarak iyi ve kronik sorunu olmayan bir şey önerir misiniz acil
bunu gördüm hocam ama işlemcisi çok düşük, daha iyi bir şey var mıdır? 45.000'e kadar çıkabilirim belki 46 47 gelir
Vatandan alınmıştır hocam.
bunu gördüm hocam ama işlemcisi çok düşük, daha iyi bir şey var mıdır? 45.000'e kadar çıkabilirim belki 46 47 gelir
hp laptoplarda halling sorunu oluyormuş, hp victus almıştım onu iptal edeceğim sorunu olduğu için, onun yerine bakıyorum.Daha önceki gonderilerde hp omen oneren olmustu 4060 lı modelini . Eski laptop onerilerine bir bakın isterseniz.
macbook air m4victus 16 almıştım s0 serisinden, sensörü arızalı diye duydum dün almıştım daha elime ulaşmadı iptal edicem. 45.000 civarına ne almalıyım fiyat performans olarak iyi ve kronik sorunu olmayan bir şey önerir misiniz acil
oyun için alacağımmacbook air m4
Casper var 5060 li yeni model yeni kasa eski sorunları yoksa alınabilir 44k idivictus 16 almıştım s0 serisinden, sensörü arızalı diye duydum dün almıştım daha elime ulaşmadı iptal edicem. 45.000 civarına ne almalıyım fiyat performans olarak iyi ve kronik sorunu olmayan bir şey önerir misiniz acil
nerde?Casper var 5060 li yeni model yeni kasa eski sorunları yoksa alınabilir 44k idi
nerde?