45k Kadar Tablet Önerisi

acary1905

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
45000
Arkadaşlar merhaba

40 45 bin liraya kadar tablet önerisi istiyorum ekran 11 ve üzeri olmasını istiyorum hafızasının da en düşük 256 olsun istiyorum , kalemi vs iyi bir şey önerebilecek var mı

sahibinden mobil linkleri eskiden açılıyordu şimdi google play sayfasına atıyor
Masaüstünde açılmıyor diyorsun herhalde

Buyur ürün bu
1000019621.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ikinci el istemiyorum arkadaşıma alacağız da mağazadan alınsa daha iyi olur
Mağazadan bu kadar ekstrası bol bişiy alamazsın (klavyenin değeri zaten en son Hepsiburada'dan baktığımda 10K idi)

Masaüstünde açılmıyor diyorsun herhalde

Buyur ürün bu
Alıntıyı görüntüle

Mağazadan bu kadar ekstrası bol bişiy alamazsın (klavyenin değeri zaten en son Hepsiburada'dan baktığımda 10K idi)

https://www.vatanbilgisayar.com/sam...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Hocam öğrenci indirimi ile 44900e düşüyor sizce mantıkı değil mi ürün kesinlikle sıfır almak istiyorum

40-45 bin verip ikinci el bir şey alma bütçen sanki 10 bin tl mi ikinci el alacaksın

Magic pad 4 bak mağazada da vardır
İçinde 8 gen 5 var ekranı 165 Hz, OLED ve fiyatindakilere göre çok iyi (dimming özellikli) klavye kalem dahil

Çizim vb yapacaksan Huawei Apple daha iyi olur ama bu kalem de ders not vb için işini fazlasıyla görür kalemi kullanırken herhangi bir takılma hissetmiyorsun. Bu tablete neredeyse her mağazada denk geldim, deneyip alırsınız

Ultralar güzel de ekranları çok büyük benim için tablet taşınabilir olacak taşıması zor oluyorsa zaten laptop alırım. Ben masa başı kullanırım diyorsan ultralar olabilir Samsung un Ultra serilerinde şu büyük ekran merakı ne onu da anlamıyorum telefonların ultralarında da bunu yapıyor

Şuan Magic pad 4 en ucuz Vatan'da peşin 6 taksit 41850 TL ama geceye özel diyor

Son düzenleme:
Geri