Arkadaşlar merhaba
40 45 bin liraya kadar tablet önerisi istiyorum ekran 11 ve üzeri olmasını istiyorum hafızasının da en düşük 256 olsun istiyorum , kalemi vs iyi bir şey önerebilecek var mı
İkinci el almanızı öneririmArkadaşlar merhaba
40 45 bin liraya kadar tablet önerisi istiyorum ekran 11 ve üzeri olmasını istiyorum hafızasının da en düşük 256 olsun istiyorum , kalemi vs iyi bir şey önerebilecek var mı
sahibinden mobil linkleri eskiden açılıyordu şimdi google play sayfasına atıyorİkinci el almanızı öneririm
Bunu öneririm
Hocam ikinci el istemiyorum arkadaşıma alacağız da mağazadan alınsa daha iyi olurİkinci el almanızı öneririm
Bunu öneririm
Masaüstünde açılmıyor diyorsun herhaldesahibinden mobil linkleri eskiden açılıyordu şimdi google play sayfasına atıyor
Mağazadan bu kadar ekstrası bol bişiy alamazsın (klavyenin değeri zaten en son Hepsiburada'dan baktığımda 10K idi)Hocam ikinci el istemiyorum arkadaşıma alacağız da mağazadan alınsa daha iyi olur
Masaüstünde açılmıyor diyorsun herhalde
Buyur ürün bu
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mağazadan bu kadar ekstrası bol bişiy alamazsın (klavyenin değeri zaten en son Hepsiburada'dan baktığımda 10K idi)
İlla sıfır olsun isterseniz bunu alabilirsiniz hocamMesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.vatanbilgisayar.com/sam...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Hocam öğrenci indirimi ile 44900e düşüyor sizce mantıkı değil mi ürün kesinlikle sıfır almak istiyorum