45K sistem alınır mı

reynty

80+
Reaksiyon skoru
31
IMG-20251022-WA0000.webp

Alınır mı yoksa tavsiye edeceğiniz bi sistem var mı.

ustam ekran kartı da yeterli 16GB ram de çok kulak asma 1080P veya 2K oynayacaksan yeterli sistem çok sorun yaşmazsın ama KASA ve PSU değişme şansın varsa daha bilindik birşeyler alabilirsin işlemci fanın ARGB ama kasada ne ARGB var nede PSU hakkında bilgi bulabildim PSU konusu öylesine geçilmemeli diye düşünüyorum. Kasa olarakta en azından ARGB bulunan bir kasa alırsan işlemci fanıyla birlikte uyumlu çalışır istediğin zaman istediğin renge ayarlarsın anakartın ARGB desteği var program üzerinden kontrol edebilirsin.

ALINMAZ. Vatanda şuan RTX5070 sistem 47k. Sepette %10 indirim var üye olarak giriş yapınca.
Ekran kartını inno3d yap

Alıntıyı görüntüle
Hocam işlemci soğutucu falan işin içine kaçınca 50K oluyor maalesef 45k sınır.

bu sistem alınır mı ram ve soğutucu takviyesi sonradan yapılarak
ALINMAZ. Vatanda şuan RTX5070 sistem 47k. Sepette %10 indirim var üye olarak giriş yapınca.
Ekran kartını inno3d yap

Alıntıyı görüntüle

ustam ekran kartı da yeterli 16GB ram de çok kulak asma 1080P veya 2K oynayacaksan yeterli sistem çok sorun yaşmazsın ama KASA ve PSU değişme şansın varsa daha bilindik birşeyler alabilirsin işlemci fanın ARGB ama kasada ne ARGB var nede PSU hakkında bilgi bulabildim PSU konusu öylesine geçilmemeli diye düşünüyorum. Kasa olarakta en azından ARGB bulunan bir kasa alırsan işlemci fanıyla birlikte uyumlu çalışır istediğin zaman istediğin renge ayarlarsın anakartın ARGB desteği var program üzerinden kontrol edebilirsin.
1080P de oynayacağım sadece o yüzden sıkıntı yasamam umarım.

Bu pc nasıl olur?
Hocam güzel gözüküyor bu pc yi 50K ya kadar gücüm yeterse çıkarmak istesem neyi ozellestirmem gerek ?

Ekler

• Screenshot_2025-10-23-15-25-12-465-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-10-23-15-25-12-465-edit_com.android.chrome.webp
    79.8 KB · Hit: 9
Geri