Neler Yeni

45k Telefon Önerisi (androide geçilir mi?)

evet bende s24+ ve s25 arasındayım fakat s24+'da Exynos 2400 s25'te Snapdragon 8 Elite var s25 sanırım daha iyi snapdragon olduğu için fakat s24+ ın da ekranı ve pili daha iyi s25e göre biraz arada kaldım :D
keşke böyle derdim olsa varya
S25 alırdım ben

Büyük ihtimalle bende s25 alıp geçeceğim inşallah instagrama fotoğraf falan atarken sorun çıkmaz :D
Şu şekil çıkmazsa sorun yok demektir :D
1743537261473.jpeg

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Bilgehan
Güncelleme arkadaşlar bugün telefoncularla görüştüm yaşadığım şehirde garantisi bitmiş pil seviyesi 80-88 arasında olan iPhone 14 Pro'lar için fiyatlar şöyle
88 pil sağlığı garantisi ağustos'ta bitecek model: 55bintl.
83 pil sağlığı garantisi bitmiş model: 52bin TL.
14 Pro için fiyatlar böyle Samsung kampanyasından yararlanırsam da S24+ Galaxy Buds 3 Galaxy Watch7 (Bluetooth 44mm) hepsi dahil 48.500TL
Siz hangisini tercih ederdiniz çok ikilemde kaldım sırf şu sosyal medyaya atılan fotoğraf kalitesi yüzünden.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Ömür
Güncelleme arkadaşlar bugün telefoncularla görüştüm yaşadığım şehirde garantisi bitmiş pil seviyesi 80-88 arasında olan iPhone 14 Pro'lar için fiyatlar şöyle
88 pil sağlığı garantisi ağustos'ta bitecek model: 55bintl.
83 pil sağlığı garantisi bitmiş model: 52bin TL.
14 Pro için fiyatlar böyle Samsung kampanyasından yararlanırsam da S24+ Galaxy Buds 3 Galaxy Watch7 (Bluetooth 44mm) hepsi dahil 48.500TL
Siz hangisini tercih ederdiniz çok ikilemde kaldım sırf şu sosyal medyaya atılan fotoğraf kalitesi yüzünden.
S24+

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
s23 ultra var. instaya foto atarken kalite iyi tamam ama video atarken bariz bozuyor, can sıkıyor ve bu konuda iphone daha tatminkar. eğer video atacağım dersen iphone tercih etmeni tavsiye ederim

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Bilgehan
s23 ultra var. instaya foto atarken kalite iyi tamam ama video atarken bariz bozuyor, can sıkıyor ve bu konuda iphone daha tatminkar. eğer video atacağım dersen iphone tercih etmeni tavsiye ederim
yok video atmam ayda yılda bi story atıyorum instaya o da güzel çıksın diye onu da fotoğraf olarak paylaşıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da daha mantıklı geliyor hocam o fiyata fazladan hem akıllı saat hem kulaklık

GodlyPain

80+ Bronze
Samsung al üzmez, kayıtla işin yoksa yurtdışı s24u al. yakında zaten yazılımla kaydettirirler. 30k'ya falan sıfır satıyorlar

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kampanyada s24+ hem sıfır cihaz yaninda akıllı saat ve kulaklik onların normal fiyatı zaten yanlış bilmiyosam 7-8k rahat vardir
Ama sen genede bak belki ayri ayri alsan daha ucuzada gelebilir yani kampanya diyip yutturadabilirler :)
Ben geçen kurban bayramından önce s23 aldim hala kullaniyorum instaya foto falan atmıyorum ama görüntü, ses, foto ve video konusunda ve sarj konusunda şuana kadar beni üzmedi memnun kaldım cihazdan

ensareiz

80+ Silver
Herkese selamlar 45k bütçem var yenilenmiş telefon almayacağım aklıma takılan modeller şunlar iphone 13 pro-iphone 14 pro- s24+ s25 bu modeller arasında kaldım tek ve en önemli önceliğim ekran kalitesinin iyi olması dizi film vs izliyorum ve bir de instagrama hikaye ya da fotoğraf atma kısmında en iyisini istiyorum hangisini tercih etmeliyim (iphoneları ikinci el fiyat olarak baz aldım samsunglar sıfır fiyatı)
Hikaye istiosan iPhone başka bakma

yok video atmam ayda yılda bi story atıyorum instaya o da güzel çıksın diye onu da fotoğraf olarak paylaşıyorum :D

Bana da daha mantıklı geliyor hocam o fiyata fazladan hem akıllı saat hem kulaklık
Fotoğraf atcaksan samsjng tercih edebilirsin sorun olmaz ama video çok bozuyor

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Bilgehan
Hikaye istiosan iPhone başka bakma

Fotoğraf atcaksan samsjng tercih edebilirsin sorun olmaz ama video çok bozuyor
Düz fotoğraf hocam video değil s24+ veya ip 14 pro alacağım işte incelemelerine bakıyorum da pek yok hani sosyal medyaya atılan fotoğraf karşılaştırması gibi o yüzden kör bi tercih yapıcam sanırım

Top Bottom