Neler Yeni

45k'ya PC topladım sistem parçaları birbiri ile uyumlu mudur?

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam attığınız fsp hydro g pro psu’yu almayı düşünüyorum. Ripple konusunda sorun var gibi demişsiniz ne oluyor tam olarak?
Ripple cikis kanallarinda rastlanan gerilim dalgalanmalari olarak tanimlanir, gurultu adiyla da karsiniza cikabilir ancak ses olan gurultu ile karistirilmamalidir.

Ripple bilesenlerin omrune etki eden etkenlerden biridir, dusuk olmasi onemlidir. 12V kanalinda maksimum 120mV, diger kanallarda ise 50mV olabilir/olmalidir.

Incelemeye baktiginizda, ripple konusunda 12V ve 5VSB kanalinda dengesizlik mevcut. Standartlari goz onune aldigimizda 12V'un maksimum ripple degeri ortalama olsa da 5VSB'ninki yuksek. Ha 5VSB kanali pek kullanacaginiz bir kanal olmayacaktir o ayri.

Noiryv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Ayhan
Ripple cikis kanallarinda rastlanan gerilim dalgalanmalari olarak tanimlanir, gurultu adiyla da karsiniza cikabilir ancak ses olan gurultu ile karistirilmamalidir.

Ripple bilesenlerin omrune etki eden etkenlerden biridir, dusuk olmasi onemlidir. 12V kanalinda maksimum 120mV, diger kanallarda ise 50mV olabilir/olmalidir.

Incelemeye baktiginizda, ripple konusunda 12V ve 5VSB kanalinda dengesizlik mevcut. Standartlari goz onune aldigimizda 12V'un maksimum ripple degeri ortalama olsa da 5VSB'ninki yuksek. Ha 5VSB kanali pek kullanacaginiz bir kanal olmayacaktir o ayri.

Peki sizce alınır mı hocam bu PSU bir sorun yaşar mıyım acaba? Bütçem 4k civarı 4070 Ti ile kullanacağımdan dolayı ATX 3.0 olmasını istedim. Sizin önerebileceğiniz başka PSU var mıdır yoksa bu iyi midir?

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki sizce alınır mı hocam bu PSU bir sorun yaşar mıyım acaba? Bütçem 4k civarı 4070 Ti ile kullanacağımdan dolayı ATX 3.0 olmasını istedim. Sizin önerebileceğiniz başka PSU var mıdır yoksa bu iyi midir?
Bir sorun yasamazsiniz, butce 5K civarlarina cikarsa Hydro PTM Pro 1200W'lik modeli de tercih edebilirsiniz.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
PSU' tavsiyen için teşekkürler tavsiye ettiğini alacağım ama diğer önerilerin kafama yatmadı kasa ve ekran kartının görünümü de benim için önemli ayrıca ekran kartı Asus'un TUF OC sürümü PALIT'den daha iyi olduğunu düşünüyorum bu kadar para verdikten sonra en iyisini alayım.
markadan şaşma hocam ucuz olacak diye adı duyulmamış parçalar alma

Noiryv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Ayhan
Bir sorun yasamazsiniz, butce 5K civarlarina cikarsa Hydro PTM Pro 1200W'lik modeli de tercih edebilirsiniz.
Hocam aslında 3k bütçem vardı RM850 alacaktım ama 3 tane PCIe kablosu çıkmıyor dönüştürücü mü ne kullanmak gerekiyormuş yanlış olmasın bu konularda sizin kadar bilgi birikimim yok. O yüzden 4k civarını zorlayıp bu 2 üründen birini almayı düşündüm ATX 3.0 için. FSP’nin siparişini veriyorum o zaman teşekkür ederim yardımlarınız için.

Top Bottom