Neler Yeni

47.000TL 6 AY GARANTİLİ PC SİZCE NASIL? (BENCHMARK TESTİ ATTIM)

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kerim demir
Oyun oynayan birisi için 7800x3d daha mantıklı 9800x3d oyun için f/p değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yükseltme seçeneğinde fiyat farkı yok denecek kadar az şimdi baktım 9800x3d eklemeniz daha mantıklı oluyor bu fiyat farkına
eklemesem sırıtır mı ki çnükü o fiyata vatanda 5070'li var daha mantıklı olmaz mı

kardo direkt işlemci performans videolarına bak eğer bir daha pc alacak olursam direkt x3d işlemci alacağım oyunlarda ki akıcılığı özellikle işlemciye yüklenen oyunlarda beni benden alıyor ve benim için değer kardo o fiatı hak ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Yuzarsef
eklemesem sırıtır mı ki çnükü o fiyata vatanda 5070'li var daha mantıklı olmaz mı

ben almam kardo nvidia sana kalmış buna bir şey demem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Yuzarsef
peki işlemciyi yükseltmesem sırıtır mı sence 2k ultra oynasam oyunları yeter benim için
yok sırıtmaz ben işlemciyi bütçen varsa diye dedim illa şart değil kardo onu sonra da halledebilirsin bu haliyle de mük sistem benim için

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kerim demir
yok sırıtmaz ben işlemciyi bütçen varsa diye dedim illa şart değil kardo onu sonra da halledebilirsin bu haliyle de mük sistem benim için
hocam dediğiniz gibi işlemciyi de ekledim ramide 32gb yptim goodram 6000mhz cl30 kasayıda vento 850w yaptim sistem toplamda 56k oldu işlemciyi soğutma acısından bi sorun yaşar mıyım? kule tipi ile

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,087
İsim
Selim

Nvidia varsa o alınır ilerleyen dönemde işlemciyi değiştirirsin bende 5070 ya da 5070ti alacağım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Emir
evet hocam

diğer attığım 2 sisteme bakabilir misiniz hangisi daha iyi olur oyun için acaba
işlemcinin düşmesini bekleyın
ekran kartı kısmını 2.elde 7800xt 16 17k lara bulunuyor.(Facebook gruplarında)
Anakart kısmına da bayadır bakmıyordum.Piyasa cidden rezalet olmuş.F/p anakart bence onu da facebook gruplarından veya sahibinden kısmınmda 1yıl garantili ve elden şekilde almanızı tavsiye ederim.Elden yoksa bile paramgüvende ile video kaydı ile kargoyu açın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Yuzarsef
hocam dediğiniz gibi işlemciyi de ekledim ramide 32gb yptim goodram 6000mhz cl30 kasayıda vento 850w yaptim sistem toplamda 56k oldu işlemciyi soğutma acısından bi sorun yaşar mıyım? kule tipi ile
yok yaşamazsın kardom

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kerim demir
işlemcinin düşmesini bekleyın
ekran kartı kısmını 2.elde 7800xt 16 17k lara bulunuyor.(Facebook gruplarında)
Anakart kısmına da bayadır bakmıyordum.Piyasa cidden rezalet olmuş.F/p anakart bence onu da facebook gruplarından veya sahibinden kısmınmda 1yıl garantili ve elden şekilde almanızı tavsiye ederim.Elden yoksa bile paramgüvende ile video kaydı ile kargoyu açın.
çok teşekkür ederim emeğiniz için ama 2. ele çok bulaşmak istemiyorum. daha önce sıkıntı çekmiş birisi olarak.
yeni bi konu açtım
şu pcye ryzen 7 9800x3d ekledim rami 32 yaptim vento 850w psulu kasayı seçtim fiyat 56 oluyor ama hava soğutma yeterli olur mu bu işlemciye onu düşünüyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Emir
çok teşekkür ederim emeğiniz için ama 2. ele çok bulaşmak istemiyorum. daha önce sıkıntı çekmiş birisi olarak.
yeni bi konu açtım
şu pcye ryzen 7 9800x3d ekledim rami 32 yaptim vento 850w psulu kasayı seçtim fiyat 56 oluyor ama hava soğutma yeterli olur mu bu işlemciye onu düşünüyorum
Sogutucu yeterli olmaz.56k ya çıkmışken 7800xt almazdım.Karar sizin

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mete C. E.
yeni bi konu açtım
56k verip eski nesil ekran kartlı sistem dizmenizin ve bu önermenin kimseye faydası yok,
9070 hatta 9070xtli bulabilirsiniz bu bütçede.
Kafam rahat etsin derseniz
vatan 5070 sistemi de çekebilirsiniz.

7800xt vs 9070 vs 9070 vs 5070 videolarına bakmanızı öneririm.
9800x3d veya 7800x3d cs go vb. oyunlarda uçar kaçar ve bu kombinasyonla rekabetçi oyunlar vs oynamayacaksanız şöyle de bir ekranınız yoksa

https://www.hepsiburada.com/benq-zo...ch-pivot-espor-oyun-monitoru-pm-HBC00003GRNIQ

ve muadilleri ayarında ekran yoksa?
işlemcisi roket, gpusu eski nesil ve itopyadan (çoğu karta taksit bile yokken) manasız bir kombinasyon olabilir.
Önerim beklemeniz, zaten bayram tatili geldi, gidip elden alabiliyorsanız vatan kurup veriyor 1-2 saate. itopya'da bu durum webdeki ürünler için var mı halen emin değilim.

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kerim demir
Sogutucu yeterli olmaz.56k ya çıkmışken 7800xt almazdım.Karar sizin
işlemciden kısıp ekran kartına yatırım yapmak bana da daha mantıklı geliyodu o halde o kadar yükselmeden 44-45e aliyim ryzen 5 9600x ile devam ederim
56k bütçe ayırabilirim ama iyi bi kasa bulamıyorum.

56k verip eski nesil ekran kartlı sistem dizmenizin ve bu önermenin kimseye faydası yok,
9070 hatta 9070xtli bulabilirsiniz bu bütçede.
Kafam rahat etsin derseniz
vatan 5070 sistemi de çekebilirsiniz.

7800xt vs 9070 vs 9070 vs 5070 videolarına bakmanızı öneririm.
9800x3d veya 7800x3d cs go vb. oyunlarda uçar kaçar ve bu kombinasyonla rekabetçi oyunlar vs oynamayacaksanız şöyle de bir ekranınız yoksa

https://www.hepsiburada.com/benq-zo...ch-pivot-espor-oyun-monitoru-pm-HBC00003GRNIQ

ve muadilleri ayarında ekran yoksa?
işlemcisi roket, gpusu eski nesil ve itopyadan (çoğu karta taksit bile yokken) manasız bir kombinasyon olabilir.
Önerim beklemeniz, zaten bayram tatili geldi, gidip elden alabiliyorsanız vatan kurup veriyor 1-2 saate. itopya'da bu durum webdeki ürünler için var mı halen emin değilim.
hocam evet o kadar fpse ihtiyacım olmaz öyle bi monitörümde yok 2k ips 185 bi monitör var oynadıgım oyunları ultra-high 2k oynamak istiyorum
vatanı bugün aradım konuştum. parçaların eksik olma durumu falan oluyomuş 4-5 günde toplanıyomuş.

Son düzenleme:

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mete C. E.
işlemciden kısıp ekran kartına yatırım yapmak bana da daha mantıklı geliyodu o halde o kadar yükselmeden 44-45e aliyim ryzen 5 9600x ile devam ederim
56k bütçe ayırabilirim ama iyi bi kasa bulamıyorum.

hocam evet o kadar fpse ihtiyacım olmaz öyle bi monitörümde yok 2k ips 185 bi monitör var oynadıgım oyunları ultra-high 2k oynamak istiyorum
vatanı bugün aradım konuştum. parçaların eksik olma durumu falan oluyomuş 4-5 günde toplanıyomuş.
evet her mağazada her parça olmuyor, web'den o yüzden 5-9 iş gününde gelebiliyor.
Şu an gördüğüm gözü kapalı önerebileceğim eli yüzü düzgün dengeli ve uygun tek sistem bu bütçede.

aceleniz yoksa bekleyin derim zaten webden alacağınız bayram vs. derken gelmesi uzun sürecektir.

Top Bottom