48.5 numara için 1500 TL spor ayakkabı önerisi

teşekkürler hocam
nasip olursa nike sitesinden air force ya da blazer almayı düşünüyorum (indirim ve stok olursa)
blazer alacaksanız low modelini alın hocam. mid modeli bir süre sonra insana fenalık geçirtiyor çünkü. air force almak istiyorsanız yurtdışından bir tanıdığınız varsa stockx.com dan satın alıp onunla getirtirseniz çok daha karlı bir alışveriş yapmış olursunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler hocam
nasip olursa nike sitesinden air force ya da blazer almayı düşünüyorum (indirim ve stok olursa)
blazer alacaksanız low modelini alın hocam. mid modeli bir süre sonra insana fenalık geçirtiyor çünkü. air force almak istiyorsanız yurtdışından bir tanıdığınız varsa stockx.com dan satın alıp onunla getirtirseniz çok daha karlı bir alışveriş yapmış olursunuz

hocam ayağınızın fotosunu da çeksenize bi çok merak ettim

Bu da konuyla alakasız mesaj, bunu belirttim diye benimki de konuyla alakasız mesaj oldu şimdi. Konu da niye duruyor da silmiyonuz onu anlamıyom

Cumhurbaşkanı cevap vermez bak şimdi
Baş kaldıranları severim de adam bilgi vermiş laf atıyorsun sen

blazer low model demişken geçen günlerde bu indirme girdi aldım.
1-2 sene sonra kendim yurt dışına gidince almak nasip olsun.
tr de satılmayan modeller orda daha kolay bulunuyor.(jordan ve air force)

Espiri yapmıştım sildim

Saçma olduğundan

Espiri yapmıştım sildim

Saçma olduğundan
1654283218308.png

Ben yorumu göremiyorum

Geri