nike olması önemlimi bilmiyorum ama adidas tan buldum https://www.adidas.com.tr/tr/harden-vol.-6-ayakkabı/GV9080.html şöyle bişeySiyah veya beyaz renk kesinlikle istemiyorum.
Nike AirForce 1 ve Nike AirMax Sequent 2 tarzındaki ayakkabıları seviyorum, onlara benzer ayakkabı önerisi yaparsanız sevinirim.
Renk önceliğim kırmızı veya mavidir.
Başkan şimdi bunu yazdık diye uyarı atma da. Bu postta uyarı almayacaz da hangisinde alcaz. Bak millet koşa koşa uyarı yemeye geliyor.Konuda onlarca kişi uyarı aldı, hâlâ gelip uyarı alanlar var
Bu da konuyla alakasız mesaj, bunu belirttim diye benimki de konuyla alakasız mesaj oldu şimdi. Konu da niye duruyor da silmiyonuz onu anlamıyomKonuda onlarca kişi uyarı aldı, hâlâ gelip uyarı alanlar var
Yeşilli olanı çok iyi.Pegasus Trail 3 hoşuma gitti, bunu düşüneceğim. Teşekkürler.
Hayırlı olsun dostum. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.@Furkan Karagülle @toma_06 @PustiKafa @oguzhnsrmn @lia shine @Kadir_1987 @ibrahimcancl @Cihan-
Nike Pegasus Trail 3 aldım, önerileriniz için teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun beko hcm@Furkan Karagülle @toma_06 @PustiKafa @oguzhnsrmn @lia shine @Kadir_1987 @ibrahimcancl @Cihan-
Nike Pegasus Trail 3 aldım, önerileriniz için teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle