benimde aynı yaş 14benim boy 180 45 numaraya giyiyorum knk ama parmaklar davul gibi
AzadShrek misin one öyle
Kürt azad
Hala ayak mizahı yapan kaldı mı ya Irkçılık mizahını ben de yapıyorum. Ama burası yeri değil boşu kesin yallah.Kürt azad
Alınmaz patlıyor fileleriBuna gülecek kadar düşük bir mizah seviyem yok kusura bakmayın.
Nike Venture Runner Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Nike Venture Runner Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Zaten eski bir model. Bu bütçede yenilerinden almak daha mantıklı.Alınmaz patlıyor fileleri
Evet 6 7 sene önce almıştımZaten eski bir model. Bu bütçede yenilerinden almak daha mantıklı.
kalip buyukse dusunebilirim, duruma gore. cok guzelse sansimi denerimHocam birkaç ilan buldum da 48.5 kalmamış. 48 sıkar mı ?
çok güzel gözüküyor bence ayakkabı alıkacaksa nike alınmalı geçen arkadaşım 2500 tl ye aldı nike ın bi ayakkabısını aldı yani diyecek söz yok ben ayakkabı kullanmıyormuşum öyle diyeyimŞahsen bu kadar parayı ayakkabıya vermem ama vermek gerekiyor.
https://www.nike.com/tr/t/pegasus-trail-3-arazi-tipi-koşu-ayakkabısı-DwdbMZ/DA8697-600
Bu model göze hitap ediyor ve rahata benziyor.
Bu arada dalga geçenlere soruyorum. Neden?..
Baktığın.kalip buyukse dusunebilirim, duruma gore. cok guzelse sansimi denerim