O SSD lier. Çok ısınıyor diyorlardıKesinlikle SSD 480gb crucial bx öneririm
Bende m2 alın o kadar bütçeniz yok ise tabikide 480 ssdMerhaba arkadaşlar benim pc de 240 gb ssd var sizce buna 480 gb ssd mi ekleyeyim yoksa 1 tb hdd mi?
Herhangi bir sorunu yok iyi ssdO SSD lier. Çok ısınıyor diyorlardı
Herhangi bir sorunu yok iyi ssd
kesinlikle ssd her zaman hız konusunda yenerMerhaba arkadaşlar benim pc de 240 gb ssd var sizce buna 480 gb ssd mi ekleyeyim yoksa 1 tb hdd mi?
Her türlü ssd almak daha mantıklı olur. Oyun açılış hızları dahil olmak üzere her şey hızlanır. Şahsen ben sistemde artık HDD'yi saçma buluyorum. 480 gb ssd ekledikten sonra bundan 6 7 ay sonra bir tane daha 480 gb eklersiniz. HDD'Yi taşınabilir olanlardan alıp oyun setup dosyaları, film depolamak çok mantıklı ve güzel oluyor. SSD almışken ADATA SU630'dan uzak durun, size tavsiyem.Merhaba arkadaşlar benim pc de 240 gb ssd var sizce buna 480 gb ssd mi ekleyeyim yoksa 1 tb hdd mi?
eğer laptop kullanıyorsan dvd r bölümünü pek fazla kullanmıyorsan bi aparat var cd bölümüne takıyosun ayrıyeten arttırmak istersen 1 tb veya 500 gb koyabilirsin depolama sıkıntısı çekmezsinMerhaba arkadaşlar benim pc de 240 gb ssd var sizce buna 480 gb ssd mi ekleyeyim yoksa 1 tb hdd mi?
Şu anda ben de su 630 varHer türlü ssd almak daha mantıklı olur. Oyun açılış hızları dahil olmak üzere her şey hızlanır. Şahsen ben sistemde artık HDD'yi saçma buluyorum. 480 gb ssd ekledikten sonra bundan 6 7 ay sonra bir tane daha 480 gb eklersiniz. HDD'Yi taşınabilir olanlardan alıp oyun setup dosyaları, film depolamak çok mantıklı ve güzel oluyor. SSD almışken ADATA SU630'dan uzak durun, size tavsiyem.