Neler Yeni

480 gb ssd mi 1 tb hdd mi?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Şu anda ben de su 630 var
Hocam geçmiş olsun dikkatli kullanın birkaç ay sonra elinizde kalmış olabilir. Şunu da söyleyeyim ilk aldığınız zaman 500 mb civarı okuma yaparken birkaç hafta sonra bayağı bir sağlık düşüşü oluyor. Verim kalmıyor. 1.5 yıl sonra falan neredeyse hdd gibi oluyor. İnternetten de araştırabilirsin çok kronik sorunları var. Bir daha bulaşmamanı öneririm.

Mareeco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Esad Özen
Bu aşamada kendine hız mı daha önemli yoksa kapasite mi diye sormalısın ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Ssd al yeni oyunlar artık çok büyük çok geç açılıyor harddiskte.

Aslan71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arslan yıldırım
Hocam geçmiş olsun dikkatli kullanın birkaç ay sonra elinizde kalmış olabilir. Şunu da söyleyeyim ilk aldığınız zaman 500 mb civarı okuma yaparken birkaç hafta sonra bayağı bir sağlık düşüşü oluyor. Verim kalmıyor. 1.5 yıl sonra falan neredeyse hdd gibi oluyor. İnternetten de araştırabilirsin çok kronik sorunları var. Bir daha bulaşmamanı öneririm.
O zaman hi levelmi wd mi hangisi yada önerin varmı?

Aslan71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arslan yıldırım
Bi de o bendeki 240 gb lik ssd de sadece windows ve bi kaç dosya olucak bide küçuk dosya boyutlu oyunlar olucak onu çok kulanmiycam yani

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
hi level ucuz ve kalitesiz bir marka önermem, wd ise hdd tarafında başarılı olsa da ssd tarafında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Samsung, kingston, crucial gibi markalardan alabilirsiniz. James Donkey'e de bulaşmayın.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Merhaba arkadaşlar benim pc de 240 gb ssd var sizce buna 480 gb ssd mi ekleyeyim yoksa 1 tb hdd mi?
Artık günümüzde SSD işletim sistemi için, HDD depolama için kullanılıyor.

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
SSD kanka ya bende ssd geçeceğim bıktım hddden yarım saate servera giremiyor biraz daha hdd kullanmaya devam edersem sinir krizinden ölebilirm

BySadooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sadıkhan uzun
Bilgisayarına hız katsın performansı artsın istiyorsan ssd. Ama yok ben hafıza odaklı kullanacağım diyorsan hdd

Top Bottom