- Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka elimde msi gl75 9sd var. 1660ti i7 9750 h vs vs bu masaüstünü de hani arada evde kuzenle kardeşle girerim diye geri çıkardım kilerden. 1000 tl çok fazla geliyor
kanka elimde msi gl75 9sd var. 1660ti i7 9750 h vs vs bu masaüstünü de hani arada evde kuzenle kardeşle girerim diye geri çıkardım kilerden. 1000 tl çok fazla geliyor
Hocam kusura bakmayın dediğinizden bilgisayarı kilerden çıkardığınız hariç hiç bir şey anlamadımkanka elimde msi gl75 9sd var. 1660ti i7 9750 h vs vs bu masaüstünü de hani arada evde kuzenle kardeşle girerim diye geri çıkardım kilerden. 1000 TL çok fazla geliyor
henüz anında iptal hakkım var bir problem yok. Sahibinden üzerinden alışverişi çok mantıklı bulamıyorum. Ancak sistemim için en fiyat perdormans öneriniz ne ise değiştirebilir iade edebilirimkeşke almadan konu açsaymışsınız
yani diyorum ki çok para harcamak istemiyorum bu donanımda ki bilgisayara. 50 fps üstü görmesi yeterli aslında. ama en iyi f/p ürünü de sistemim için öğrensem fena olmazHocam kusura bakmayın dediğinizden bilgisayarı kilerden çıkardığınız hariç hiç bir şey anlamadım
Arkadaşın attığı kart yeterli olur adam cüzi miktarda paazarlık olur demiş 350 TL'ye alırsınhenüz anında iptal hakkım var bir problem yok. Sahibinden üzerinden alışverişi çok mantıklı bulamıyorum. Ancak sistemim için en fiyat perdormans öneriniz ne ise değiştirebilir iade edebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani diyorum ki çok para harcamak istemiyorum bu donanımda ki bilgisayara. 50 fps üstü görmesi yeterli aslında. ama en iyi f/p ürünü de sistemim için öğrensem fena olmaz
gt 730 dan daha performanslı btwArkadaşın attığı kart yeterli olur adam cüzi miktarda paazarlık olur demiş 350 TL'ye alırsın
Hocam çok para harcamak istemesenizde 50fps üstü için attığım tarz bir kart almanız lazım.Zaten 480TL verdiyseniz 20 TL daha eklersiniz herhalde ? Öğlen 1 gibi konuyu yükseltin daha bilgili arkadaşlar yazar,ben daha yüksek segment kartlarda ilgilendiğim için yanlış bilgi vermiyeyim şimdi.Yinede attığım o kart gt 730'dan iyidir.henüz anında iptal hakkım var bir problem yok. Sahibinden üzerinden alışverişi çok mantıklı bulamıyorum. Ancak sistemim için en fiyat perdormans öneriniz ne ise değiştirebilir iade edebilirim
yani diyorum ki çok para harcamak istemiyorum bu donanımda ki bilgisayara. 50 fps üstü görmesi yeterli aslında. ama en iyi f/p ürünü de sistemim için öğrensem fena olmaz
iptal ettim attığınız ilan ile iletişime geçtim. teşekkür ediyorum. araştırdım evet bayağı fark var. fan sorununu çözebilirim elimdeki gt 220 ile aynı tip kart aynı soğutucuHocam çok para harcamak istemesenizde 50fps üstü için attığım tarz bir kart almanız lazım.Zaten 480TL verdiyseniz 20 TL daha eklersiniz herhalde ? Öğlen 1 gibi konuyu yükseltin daha bilgili arkadaşlar yazar,ben daha yüksek segment kartlarda ilgilendiğim için yanlış bilgi vermiyeyim şimdi.Yinede attığım o kart gt 730'dan iyidir.
Edit : Kart 400 TL'ymiş kalan 100TL sorunu tespit edip yaptırırsınız çok pahalı bir şey değildir zaten.
merhabalar size önerim hd 6850 ye bakamanız o bütçede gayet uyguna bulunabilir hem r9 255 tende daha iyi olur.İdare eden bir pc var elimde. İlanda denk gelip bahsettiğim kartı satın aldım. Normal özellikleri şöyle olan pc :
i3-3240
gt 220 1gb 128 bit dx10
8gb ddr3 ram (dual channel)
250watt psu
Alma sebebim ise ekran kartım donanımsal olarak dx 11 desteklemiyor. Valorant oynayamıyorum. Şuan güncel fiyatlara göre uygun ve temiz bir kart.
gt 730 2gb 128 bit dx12 sistemi ne kadar değiştirir ve valorant gibi bir oyunu monitörümün sağladığı maksimum çözünürlük olan 1366x768 de nasıl oynatır ?
hata mı yaptım acaba diye düşünüyorum. Güncel kurda güncel piyasada baktığım zaman 600 TL üstü fiyatlara satılıyor. GT 1030 1000tl civarı...
halen iade etme şansım var.. fikir öneri her türlü bilgi beni aydınlatır
teşekkürlermerhabalar size önerim hd 6850 ye bakamanız o bütçede gayet uyguna bulunabilir hem r9 255 tende daha iyi olur fakat minimum 127w tdp istiyor yani 300w psu gerektirecektir ama performans açısından kat kat daha iyi olur
Bu kartı sipariş ettim. 400 TL r9 255. Teşekkür ediyorumSadece fandan ses çıkıyormuş oda büyük ihtimal kartın fanı eskimiştir.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu kartı sipariş ettim. 400 TL r9 255. Teşekkür ederimSadece fandan ses çıkıyormuş oda büyük ihtimal kartın fanı eskimiştir.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
fanında ses var, ancak elimde ki gt220 ile aynı marka ve aynı soğutucu sistemi. Değiştireceğim.bu tip kartları alırken fanında ses var mı diye bakın
Hocam inşallah sesin ne kadar çıktığına dair video aldınız ?Bu kartı sipariş ettim. 400 TL r9 255. Teşekkür ederim
fanında ses var, ancak elimde ki gt220 ile aynı marka ve aynı soğutucu sistemi. Değiştireceğim.
Şuan hd 2500 oyun açılmıyormu?şuan açılmıyor. son güncelleme ile maalesef..