Neler Yeni

480 TL'ye Galax GT 730 2 GB Almak Mantıklı mı?

gt 730 480 tl iyi mi ?

• Oy kullanan toplam üye
    19

Yacanemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed samed Yacan
Hocam inşallah sesin ne kadar çıktığına dair video aldınız ?
Almadım. Genç ufak bir kardeşimiz satıyor. Fandan çıkan ses benim için önemli değil. Elimde bulunan gt220 ekran kartının fan ve soğutucu bloğu ile aldığım r9 255 in fan soğutucu bloğu aynı. Değiştiririm. Ayrıca sahibinden.com ‘un param güvende sistemi ile aldım. Denedikten sonra sıkıntı görürsem hemen iade edebiliyorum 2 gün içinde. Para satıcıya ben onay vermeden düşmüyor. Her neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almadım. Genç ufak bir kardeşimiz satıyor. Fandan çıkan ses benim için önemli değil. Elimde bulunan gt220 ekran kartının fan ve soğutucu bloğu ile aldığım r9 255 in fan soğutucu bloğu aynı. Değiştiririm. Ayrıca sahibinden.com ‘un param güvende sistemi ile aldım. Denedikten sonra sıkıntı görürsem hemen iade edebiliyorum 2 gün içinde. Para satıcıya ben onay vermeden düşmüyor. Her neyse
Performans olarak beğendim, ekran kartı 400 TL’ye göre muazzam

Performans olarak beğendim, ekran kartı 400 TL’ye göre muazzam
Ha tabi sadece bencmark ve videoları izleyerek 😅

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,988
Üyeler
160,469
Son üye