- Konu Sahibi Konu Sahibi
Almadım. Genç ufak bir kardeşimiz satıyor. Fandan çıkan ses benim için önemli değil. Elimde bulunan gt220 ekran kartının fan ve soğutucu bloğu ile aldığım r9 255 in fan soğutucu bloğu aynı. Değiştiririm. Ayrıca sahibinden.com ‘un param güvende sistemi ile aldım. Denedikten sonra sıkıntı görürsem hemen iade edebiliyorum 2 gün içinde. Para satıcıya ben onay vermeden düşmüyor. Her neyseHocam inşallah sesin ne kadar çıktığına dair video aldınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performans olarak beğendim, ekran kartı 400 TL’ye göre muazzamAlmadım. Genç ufak bir kardeşimiz satıyor. Fandan çıkan ses benim için önemli değil. Elimde bulunan gt220 ekran kartının fan ve soğutucu bloğu ile aldığım r9 255 in fan soğutucu bloğu aynı. Değiştiririm. Ayrıca sahibinden.com ‘un param güvende sistemi ile aldım. Denedikten sonra sıkıntı görürsem hemen iade edebiliyorum 2 gün içinde. Para satıcıya ben onay vermeden düşmüyor. Her neyse
Ha tabi sadece bencmark ve videoları izleyerekAlmadım. Genç ufak bir kardeşimiz satıyor. Fandan çıkan ses benim için önemli değil. Elimde bulunan gt220 ekran kartının fan ve soğutucu bloğu ile aldığım r9 255 in fan soğutucu bloğu aynı. Değiştiririm. Ayrıca sahibinden.com ‘un param güvende sistemi ile aldım. Denedikten sonra sıkıntı görürsem hemen iade edebiliyorum 2 gün içinde. Para satıcıya ben onay vermeden düşmüyor. Her neyse
Performans olarak beğendim, ekran kartı 400 TL’ye göre muazzam
Son düzenleme: