Emirhan Kayabaş
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 39
- İsim
- Emirhan Kayabaş
- Bütçe
- 4800
Herkese iyi akşamlar. Allah nasip ederse salı günü resimdeki kasa ve monitörü satın alacağım. Lakin son kez size sormak istedim. Fiyatına göre ne iyisi mi diye. Anket dışında söylemek istediğiniz bir şey varsa lütfen yorum varsa yorum olarak belirtin. İlk defa kendi param ile bilgisayar alacağım. En iyisini almak istiyorum.
Kasa: 3,422 TL , Monitör: 1,399 TL
Toplam fiyat: 4,821 TL
Belirtmek istediğim iki nokta var. Daha öncede bir ton kişi 8 gb yerine 16 gb yapmamı söyledi. Lakin 16 yapmak için monitörden kısmak lazım. İlerleyen zamanda monitör yerine ram eklemek daha ucuza geleceği için şuanda bir süre 8 gb ram ile idare edeceğiz. Zaten bilgisayarı LoL ve yazılım için kullanacağım. 8 gb bir süre idare eder. İkincisi sistemden SSD yi çıkardım. Çünkü elimde 240 gblik bir ssd var onu kullanacağım.B
Bu durumları göz önüne alarak almak mantıklı mı yoksa daha iyisi alınır mı?
Kasa: 3,422 TL , Monitör: 1,399 TL
Toplam fiyat: 4,821 TL
Belirtmek istediğim iki nokta var. Daha öncede bir ton kişi 8 gb yerine 16 gb yapmamı söyledi. Lakin 16 yapmak için monitörden kısmak lazım. İlerleyen zamanda monitör yerine ram eklemek daha ucuza geleceği için şuanda bir süre 8 gb ram ile idare edeceğiz. Zaten bilgisayarı LoL ve yazılım için kullanacağım. 8 gb bir süre idare eder. İkincisi sistemden SSD yi çıkardım. Çünkü elimde 240 gblik bir ssd var onu kullanacağım.B
Bu durumları göz önüne alarak almak mantıklı mı yoksa daha iyisi alınır mı?