Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
Kaliteli ve okuma/yazması fena olmayan f/p 480gb ssd önerisi yapabilir misiniz ?
elmacik.com
bende a320m s2h anakart var onda m2 yuvası var bunu alsam uyar mı sorunsuz ?MLD M300 500GB 3300MB-3100MB/s NVMe M.2 2280 SSD (MLD22M300P13-500)
Kendimde kullanıyorum m2 düşünürseniz olabilir.Sata için 240 gb kioxia kullanıyorum bi problem yaşamadım
Aklınca dalga geçiyor sanırımbende a320m s2h anakart var onda m2 yuvası var bunu alsam uyar mı sorunsuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@DA_mødları_çok_iyi gülücük atmışsınız da sebebi iyi olmasından mı yoksa kötü mü anlamadım siz de ssd önerisi yaparsanız mutlu olurum
Yuva NVMe standardındaysa ki öyle, uyar.bende a320m s2h anakart var onda m2 yuvası var bunu alsam uyar mı sorunsuz ?
@DA_mødları_çok_iyi gülücük atmışsınız da sebebi iyi olmasından mı yoksa kötü mü anlamadım siz de ssd önerisi yaparsanız mutlu olurum
TeşekkürlerAklınca dalga geçiyor sanırım
Yuva NVMe standardındaysa ki öyle, uyar.
Evet m2 yuvası var ise olur çok basit bi takılma şekli var.Anakartım üzerinde yada kutusunda m2 montaj vidası olup olmadığını kontrol edin yoksa bitane temin edin diğer türlü sağlıklı olmayabilirbende a320m s2h anakart var onda m2 yuvası var bunu alsam uyar mı sorunsuz ?