TYT'yi evet o sürede bitirse bile sürekli olarak deneme çözerek tekrar edilmesi gerekiyor. Bitmiyor aslında genede.Tyt'yi 3-3.5 ay gibi bir sürede rahat bitirirsin. Gerisi senin kabiliyetine kalmış. ama halledersin bence canını sıkma. Yetişir.
Deneme çözmek basit iş. ders çalışmanın en zevkli kısmı denemeler sayılır zaten. Haftada 1-2 tane çözsen bile yeter bence.TYT'yi evet o sürede bitirse bile sürekli olarak deneme çözerek tekrar edilmesi gerekiyor. Bitmiyor aslında genede.
Yani bana göre direkt ders çalışmak sıkıcı iş. Ama herkes mecburiyetten çalışıyor.Deneme çözmek basit iş. ders çalışmanın en zevkli kısmı denemeler sayılır zaten. Haftada 1-2 tane çözsen bile yeter bence.
Ders çalışmak sıkıcı zaten. Ders çalışmaktan nefret eden birisiyim ama denemelerde çok eğleniyorum. O adrenalin hoşuma gidiyor. Ki çoğu insanda seviyordur zamanla yarışmayı, zorlu işleri felan. O deneme sonrası Türkçede +30 net görmekten o zevkin üstüne vişne gibi geliyorYani bana göre direkt ders çalışmak sıkıcı iş. Ama herkes mecburiyetten çalışıyor.
Ders çalışmak sıkıcı zaten. Ders çalışmaktan nefret eden birisiyim ama denemelerde çok eğleniyorum. O adrenalin hoşuma gidiyor. Ki çoğu insanda seviyordur zamanla yarışmayı, zorlu işleri felan. O deneme sonrası Türkçede +30 net görmekten o zevkin üstüne vişne gibi geliyor![]()