Merhaba yurtdışı Xiaomi Redmi Note 11 Pro alacağım fakat kararsız kaldım şöyle şeyler var ram ve 4G-5G farkediyor falan aşağıya yazıyorum
4G daha mantıklı
Şahsen 4G/8 GB versiyonu tercih ederdim
şöyle farklar varmış bir de işlemcisinde ben çok anlamıyorum ama 5g modelinin özellikleri buPek farketçeğini düşünmüyorum
Bu modelleri önermiyorum mi 10t alın kafanız rahat olsun.Merhaba yurtdışı Xiaomi Redmi Note 11 Pro alacağım fakat kararsız kaldım şöyle şeyler var ram ve 4G-5G farkediyor falan aşağıya yazıyorum
REDMİ NOTE 11 PRO 4G 128GB / 8GB Ram 5200 TL. (Beyaz renk güzel duruyor ve sadece bu modelde var)
REDMİ NOTE 11 PRO 5G 128GB / 6GB Ram 5500 TL. (Siyah renk var güzel ama beyaz daha hoşuma gidiyor)
Bu iki modelde Beyaz olan 4G olduğu için onu tercih etsem çok sıkıntı olur mu? Ramden kurtarır mı 4G nin rami 8gb diğer 5G olanın 6gb
4g özellik lerinneşöyle farklar varmış bir de işlemcisinde ben çok anlamıyorum ama 5g modelinin özellikleri bu Alıntıyı görüntüle
4g özellik lerinne
Bu modelleri önermiyorum mi 10t alın kafanız rahat olsun.
5g daha iyi snapdragon 695var
o modelin yurtdışı olanı çok yokmuş hocam baktımBu modelleri önermiyorum mi 10t alın kafanız rahat olsun.
5g olanı alın turkcell 5g testlerine bi kaç ay önce başlamıştıMerhaba yurtdışı Xiaomi Redmi Note 11 Pro alacağım fakat kararsız kaldım şöyle şeyler var ram ve 4G-5G farkediyor falan aşağıya yazıyorum
REDMİ NOTE 11 PRO 4G 128GB / 8GB Ram 5200 TL. (Beyaz renk güzel duruyor ve sadece bu modelde var)
REDMİ NOTE 11 PRO 5G 128GB / 6GB Ram 5500 TL. (Siyah renk var güzel ama beyaz daha hoşuma gidiyor)
Bu iki modelde Beyaz olan 4G olduğu için onu tercih etsem çok sıkıntı olur mu? Ramden kurtarır mı 4G nin rami 8gb diğer 5G olanın 6gb