Rtx olsun mu bu butcede Sıfir imkansizBütçe 2500TL zorlasak 3000TL olur. En az İ3-İ5 işlemci ve 4GB ekran kartı istiyorum hatta bu bütçede varsa İ7 sistem alma hayalim var.
(Sıfır ve toplu sistem istiyorum ikinci el veya parça parça alamam izin vermiyorlar)
İyi olurdu da yok ki bu bütçeye çok pahalı RTX kartlar.Rtx olsun mu bu butcede Sıfir imkansiz
Bide ciddiye aliyosunİyi olurdu da yok ki bu bütçeye çok pahalı RTX kartlar.
Rtx kart falan istemiyorum ya 8GB RAM 4GB ekran kartı İ5 yeter bana. Aslında bunu alacağım da 4GB RAM ve i3 var çok düşük geldio bütçeye ekran kartılı sistemi bırak ekran kartsız bile zor
Turbox alınmazRtx kart falan istemiyorum ya 8GB RAM 4GB ekran kartı İ5 yeter bana. Aslında bunu alacağım da 4GB RAM ve i3 var çok düşük geldi
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Dostum o bütçeye apu sistem dizilemiyor ekran kartı pc imkansız. Dizecek varsa milattan önce sistem dizer sanırım.
Çözüm peki? En iyisini söyleyin onu alalım bu bütçeye diye açtım konuyu zaten.Turbox alınmaz
Link atar mısınız2500tl ye r7 370 i3 10100f toplanabilir