- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte o kesin değil şuan bir gelirim yok ondan şuan fiyat analizi yapıyorum1050 ti olan makineyi satabilirsen dediğim fiyat aralığında üstüne ne kadar ekliceksin
İşte o kesin değil şuan bir gelirim yok ondan şuan fiyat analizi yapıyorum1050 ti olan makineyi satabilirsen dediğim fiyat aralığında üstüne ne kadar ekliceksin
bütçe hazır olduğu zaman böyle konular açsan senin için daha iyi olacakdırİşte o kesin değil şuan bir gelirim yok ondan şuan fiyat analizi yapıyorum
Öğrenciyim hocam Önce bi analiz yapıp parçaları satışa koyduktan sonra pedere yönelcektimbütçe hazır olduğu zaman böyle konular açsan senin için daha iyi olacakdır
öğrenci isen allah yardımcımız olsun kankam ben apu sistem kullanıyorum ekran kartı zar zor aldırdım abime şuan psu yok ekran kartını kullanamıyorum 1050 ti li makineyi satıp DDR 4 sisteme geçmekte mantıklı aslında nede olsa DDR 3 den geçeceksin biliyorum DDR 5 daha ileri dönüklü ama ddr4 ve am4 söket şuan hala daha 5 yıl iş yapar rahatlıklaÖğrenciyim hocam Önce bi analiz yapıp parçaları satışa koyduktan sonra pedere yönelcektim