4K -144hz 1ms Monitör Önerisi (Maks 15.000TL)

okartal08

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
4K -144hz 1ms Monitör Önerisi verecek olan arkadaşlar var mı ? Televizyonda alabilirim ama hz düşük genelde.Pc monitörü olarak kullanmak istiyorum kullanan F/P ürün önerecek arkadaşlar yazarsa memnun olurum :)

1500₺'ye mi, 15000₺'ye mi?

Keşke 1500 TL Olsaydı yazım hatası olmus 15.000 TL :)

sunu almayi dusunuyorum ben

indirime girse bunu alacaktim

bende gigabyte bakıyordum ama fiyatı pahalı mı piyasası mı böyle bilemedım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar tavsiyesi olan var mı ?

4K -144hz 1ms Monitör Önerisi verecek olan arkadaşlar var mı ? Televizyonda alabilirim ama hz düşük genelde.Pc monitörü olarak kullanmak istiyorum kullanan F/P ürün önerecek arkadaşlar yazarsa memnun olurum :)
Hocam twisted minds tm32dui modeline bakin ben de onu alacagim iyice arastirin iade politikasini ben saticiyi arayip alacagim iade de sartlarimi karsilarsa

Hocam twisted minds tm32dui modeline bakin ben de onu alacagim iyice arastirin iade politikasini ben saticiyi arayip alacagim iade de sartlarimi karsilarsa
Evet enteresan bir şekilde ucuz : ) o paralara çıkınca bilemiyorm risk alınır mı

Bence alınır.
Evet enteresan bir şekilde ucuz : ) o paralara çıkınca bilemiyorm risk alınır mı
her şey marka diye uçuyo gibi. Yeni markalarada fırsat vermek lazım. Bende düşünüyorum o markayı. Adam akıllı bi yerden alısan zaten iade edersin istersen

selam dostum Asus VG249Q3A Modeline bir bakmanı tavsiye ederim 180 hz 1 ms gtg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,980
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri