Hocam twisted minds tm32dui modeline bakin ben de onu alacagim iyice arastirin iade politikasini ben saticiyi arayip alacagim iade de sartlarimi karsilarsa4K -144hz 1ms Monitör Önerisi verecek olan arkadaşlar var mı ? Televizyonda alabilirim ama hz düşük genelde.Pc monitörü olarak kullanmak istiyorum kullanan F/P ürün önerecek arkadaşlar yazarsa memnun olurum![]()
Evet enteresan bir şekilde ucuz : ) o paralara çıkınca bilemiyorm risk alınır mıHocam twisted minds tm32dui modeline bakin ben de onu alacagim iyice arastirin iade politikasini ben saticiyi arayip alacagim iade de sartlarimi karsilarsa
Satici iade konusunda konusmak lazim kati davranacaksa kumar oynanmaz ama okeylerse oynanirEvet enteresan bir şekilde ucuz : ) o paralara çıkınca bilemiyorm risk alınır mı
her şey marka diye uçuyo gibi. Yeni markalarada fırsat vermek lazım. Bende düşünüyorum o markayı. Adam akıllı bi yerden alısan zaten iade edersin istersenEvet enteresan bir şekilde ucuz : ) o paralara çıkınca bilemiyorm risk alınır mı