Konsol için alacağım va tn panel falan alsam kötü olurmu?olmaz o fiyata
Kankam bütçene göre varsa kendin bakıp onlarıda sorabilirsin istersen nasıl diye filan.Baktım IPS ler çok pahali va panel de olabilir arkadaşlar.
konsol içince monitöre gerek yok 4k 32" televizyon al 60hz likKonsol için alacağım va tn panel falan alsam kötü olurmu?
En ucuz ips ne kadar?
Bütçem 3k civarı monitör önerirseniz sevinirim kriterlerim 4K olması 32" olması. Çok fazla olmamak üzere bütçenin üstüne çıkabilirim
60hz lik alacağım zaten de 32" yazdığımda sadece monitör çıkıyor TV bulamadım bu arada sizin attığınız da monitör sanırım amazondan alsam sıkıntı olur mu?konsol içince monitöre gerek yok 4k 32" televizyon al 60hz lik
konsollar max 60hz veriyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela buSamsung 32" UJ590 UHD 4K FreeSync HDMI+DP 1 Milyar renk VA Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung 32" UJ590 UHD 4K FreeSync HDMI+DP 1 Milyar renk VA Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
buda olabilir;
Samsung LU32J590UQMXUF 31,5" (HDMI+Display) UHD 4K FreeSync Fiyatı
Samsung LU32J590UQMXUF 31,5" (HDMI+Display) UHD 4K FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunu buldum ancak nasıl bilemedimKankam bütçene göre varsa kendin bakıp onlarıda sorabilirsin istersen nasıl diye filan.
amazon.tr den olduğu için sıkıntı olmaz türkiyedeki depodan geliyor, ayrıca hepsiburada.com üzerindende benzer bi monitör paylaştım kontrol edin isterseniz.amazondan