merhaba arkadaşlar klavye alacağım https://rkgamingstore.com/products/rk61-60-percent-keyboard kullandığım klavye bu cs r6 gibi oyunlar oynuyorum ve autocad rhino gibi programlar kullanıyorum kullanırken ok yönler farklı olmadı için bazen yaparken kafam karışıyor tuş kombinasyonu ile değiştirmem gerekiyor numlock olmak zorunda değil F tuşlar sayılardan ayrı ve özellikle ok tuşları ayrı olursa sevinirim bir kaç klavye baktım sizce nasıllar ? Türkçe klavye olursa işime gelir olmazsa sorun değil
wraithesports.com
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
MCHOSE Mix 87 Siyah Apollo Switch Gaming Klavye
Tam tuş hareketinde eşsiz 0,001 mm çalıştırma hassasiyeti deneyimleyin. Oyun tarzınıza ve oyun gereksinimlerinize göre ince ayar yapın.
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.