Neler Yeni

4k Altına Her Oyunu Oynatacak Sistem

Aynen kanka bu kadar mesajı boş kastım ve hala buradayım :D hey Allahım ya :D Her insan her konuda bir insana yardım edebilmek zorunda mı?
Etmiyeceksen yazmıyacaksın yani boş mesaj atıcaksan; evet.

Ya dostum ne anlatıyorsun gece gece ya hala buradasın gitsene artık şuradan bi :D
Aynı şeyleri yazıp yazıp duruyor bir de.
Farkettiysen tırnak içine aldım, işte onu bile anlamıyorsun. sonra bana laf atıyorsun ben zaten bir şey yapmıyorum sen direniyorsun

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Mükemmel bir sistem harika bir fiyat ben 1 ay aradım bulamadım siz çok güzel bulmuşsunuz hayırlı olsun şimdiden
saolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yok RX 570 denki zaten.

Sen trolmüsün bi çözemedim gitti. benim konuya da aynısını yaptın
dostum kart rx 570 veya 470 in mining performansı arttırılmış sürümü yani o kart 570 veya 470 ve kimse oyun için rx 570 e 580 parası vermez

saolun

dostum kart rx 570 veya 470 in mining performansı arttırılmış sürümü yani o kart 570 veya 470 ve kimse oyun için rx 570 e 580 parası vermez
O bütçeye oyun için toplamak zor. 6 bin olsa işlemci ile anakart değişilir

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Furkan Demirtaş
Farkettiysen tırnak içine aldım, işte onu bile anlamıyorsun. sonra bana laf atıyorsun ben zaten bir şey yapmıyorum sen direniyorsun
Sen rahatsızsın dostum :) Geçmiş olsun. Sana laf attığımı falan kafanda kurmuşsun :D Direnme falan KSDHJFJKDHSKJF patlattın beni. Bir şey yapmıyormuşsun falan :D Aynen sabahtan beri susmayan da sen değilsin.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Sen rahatsızsın dostum :) Geçmiş olsun. Sana laf attığımı falan kafanda kurmuşsun :D Direnme falan KSDHJFJKDHSKJF patlattın beni. Bir şey yapmıyormuşsun falan :D Aynen sabahtan beri susmayan da sen değilsin.
Yani bir şey demek istemiyorum zaten bilgisayarla uğraş telefona root atmakla uğraş bıktım. Hayırlı kandiller

4k bütçe ile yapılabilcekler belli bunu alcak adamın beklentisi zaten çok uzun süre kullanmak olmamalı
i3 9100 ben kullanırım aslında da soket bitti yükseltme yapılmaz. @Mehmet Yılmaz da dedi bunu ölü diye, haksız değil ama bu bütçeye böyle

Top Bottom