4K IPS monitör tavsiyesi

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,184
Selam arkadaşlar IPS panel, 4K çözünürlük sunan monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dual mode olursa harika olur yani 4K da atıyorum 120 Hz iken 1080p de 240 Hz falan sunanlar oluyor ya o şekil olursa çok iyi olur.
1080p de fazla Hz ye gerek yok 144-240 arası idealdir. Fazlasına ihtiyacım yok.
OLED önermeyin lütfen, ben de oled çok isterim lakin aynı zamanda iş de yapacağım için oled kullanamam. Şimdiden teşekkürler.
Ayrıca Pivot özellik falan ihtiyacım yok kola takacağım.
Bütçe belirtmedim evet, parasını hakeden sağlam, adam gibi her ürün uygun.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok tükenmiş hocam pardon.

ama model olarak böyle bir şey güzel.
Tam da istediğim gibiymiş be.
Bu var hocam ama 27 inç olması düşündürdü biraz. 32 daha iyi olmaz mı

Çok sağ ol ama 27 inç konusu hakkında ne düşünüyorsun? 32 daha iyi olmaz mı?
Hocam 4k için sınır sayılır fhd de oynamak için dengeli bir büyüklük bence 32 inçte fps filan oynamak zulüm olur diye düşünüyorum

Hocam 4k için sınır sayılır fhd de oynamak için dengeli bir büyüklük bence 32 inçte fps filan oynamak zulüm olur diye düşünüyorum
Teşekkürler. Ben biraz düşüneceğim. Henüz bilgisayar toplama işim bile tam kesin değil ağustos gibi belli olacak. O dönem tekrar değerlendiririm artık. Esasında FPS oynamıyorum, nadiren arkadaşlar olunca giriyoruz o yüzden 32 inçten feragat etmek kafama pek yatmadı açıkçası.
32 inç 4K da; 27 inç 1080p deki gibi bir olay olmaz değil mi keskinlik baya azalıyor o monitörlerde bildiğiniz üzere.

stok tükenmiş hocam pardon.

ama model olarak böyle bir şey güzel.
aoc monitör alınır mı? özellikle 4 k yüksek fiyat bandında

Teşekkürler. Ben biraz düşüneceğim. Henüz bilgisayar toplama işim bile tam kesin değil ağustos gibi belli olacak. O dönem tekrar değerlendiririm artık. Esasında FPS oynamıyorum, nadiren arkadaşlar olunca giriyoruz o yüzden 32 inçten feragat etmek kafama pek yatmadı açıkçası.
32 inç 4K da; 27 inç 1080p deki gibi bir olay olmaz değil mi keskinlik baya azalıyor o monitörlerde bildiğiniz üzere.
Hocam internet incelemelerine bakın bence benim bir şey demem kesin olmaz çünkü kullanmadım monitörü ama AOC nin üzdüğünü görmedim çok.

Geri