daybreakersx
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Olmaz.Hocam oled problem olmaz mı saatlerce word falan açık kalacak demiş ya ondan sordum
Olmaz.Hocam oled problem olmaz mı saatlerce word falan açık kalacak demiş ya ondan sordum
Aleykum selam hocam bizden tankciydik 6 ay vazifemizi yerine getirdik, saygilar.Sağlık olsun hocam bu arada Kütahya Hava Er Eğitim Tugayından selamlar
güzel tercih, şimdiden iyi oyunlar diliyorum
sorun olmaz, modern bi ton oled yanma korumaları var artık monitörlerde
Evet ama yine de o kadar kurtaracağını beklemiyordum. Ben 5-6 saat aynı programda çalışan birisiyim. Bu senaryoya göre baktığımda OLED 2 güne yanar direkt diye düşünüyordum.Olmaz.
ben satıcı değilim, senin a veya b marka monitör alman, oled veya ips alman bana bir şey kazandırmıyor. eğer bu kadar korkarak kullanacaksan tamam ips tercih edebilirsin, sonuçta parasını verecek olan sensin. fakat abartıldığı kadar uçan kaçan yanma olayı yok oledlerde, zaten bu kadar abartanlarda daha önce hiç oled monitör kullanmamış kişiler. kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş diye bir söz var. başka bir konuda uzun uzun oled monitör kullanırken dikkat edilmesi gereken ufak detaylari anlatmıştım, o konuyu baştan sona okuyabilirsin kafanda soru işareti kalmamış olur. https://forum.donanimarsivi.com/kon...y-oled-2k-240-hz.1132860/page-2#post-10169690Evet ama yine de o kadar kurtaracağını beklemiyordum. Ben 5-6 saat aynı programda çalışan birisiyim. Bu senaryoya göre baktığımda OLED 2 güne yanar direkt diye düşünüyordum.
Amin. Daha güzelleri sizlerin olsunHayirli Olsun hocam
Hocam zaten oyle bir durum olsa (bu arada suan ki guncel hali hakkinda en ufak bir fikrim yok ama) telefonlarimizda yanma sorunu hala devam ederi, simdi diceksini maksimum parlakliklari bir degil, biri daha buyuk bu yuzden isiniyor falan ama monitorlerde bunun ayari var ornek veriyorum 2 saatte bir siyah ekran kaliyor 10 dakika veya grafen sogutucu tabakalar var vesaire vesaire ynam durumu sizin dediginiz gibi evet monitorler yeni geldi ve yuksek hizlilar tamam ama teknoloji yeni degil zaten, sonucta oled temeli ben de yanma tarafinda hic bir sorun olacagini dusunmuyorum. Makalenizi de okuyacagim, bilgilenelim birazda.ben satıcı değilim, senin a veya b marka monitör alman, oled veya ips alman bana bir şey kazandırmıyor. eğer bu kadar korkarak kullanacaksan tamam ips tercih edebilirsin, sonuçta parasını verecek olan sensin. fakat abartıldığı kadar uçan kaçan yanma olayı yok oledlerde, zaten bu kadar abartanlarda daha önce hiç oled monitör kullanmamış kişiler. kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş diye bir söz var. başka bir konuda uzun uzun oled monitör kullanırken dikkat edilmesi gereken ufak detaylari anlatmıştım, o konuyu baştan sona okuyabilirsin kafanda soru işareti kalmamış olur. https://forum.donanimarsivi.com/kon...y-oled-2k-240-hz.1132860/page-2#post-10169690
bu videoda oled monitör kullanırken yapılmaması gereken her şeyi yaparak kullanmanin sonucu oluşan hasardan bahsediliyor, eğer izlemem diyorsan kısaca söyleyeyim. günde 10 saat aynı programda edit yapsan bile gözle görülür bir yanma oluşmuyor
Bakıcam hocam sağ olun. Yıl sonuna doğru kasa toplama ihtmalim var.ben satıcı değilim, senin a veya b marka monitör alman, oled veya ips alman bana bir şey kazandırmıyor. eğer bu kadar korkarak kullanacaksan tamam ips tercih edebilirsin, sonuçta parasını verecek olan sensin. fakat abartıldığı kadar uçan kaçan yanma olayı yok oledlerde, zaten bu kadar abartanlarda daha önce hiç oled monitör kullanmamış kişiler. kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş diye bir söz var. başka bir konuda uzun uzun oled monitör kullanırken dikkat edilmesi gereken ufak detaylari anlatmıştım, o konuyu baştan sona okuyabilirsin kafanda soru işareti kalmamış olur. https://forum.donanimarsivi.com/kon...y-oled-2k-240-hz.1132860/page-2#post-10169690
bu videoda oled monitör kullanırken yapılmaması gereken her şeyi yaparak kullanmanin sonucu oluşan hasardan bahsediliyor, eğer izlemem diyorsan kısaca söyleyeyim. günde 10 saat aynı programda edit yapsan bile gözle görülür bir yanma oluşmuyor