RTX 5080 için Monitör?

O attiginiz model suan almayi dusundugum monitorler arasinda XG27ACS olan cok iyidir kendisi.
4 Aydır kullanıyorum Vatan'dan aldım ghosting,ölü piksel testlerini yerinde yaptırdım ayrıca monitör tozu ve Asus Şefaf çantası hediye veriyorlar tavsiye ederim.

Suan RX 6600 var hocam o yuzden daha dusunuyorum, ve yakinda 7800XT'ye gecicem bakalim ya LG alicam yada bu 500Hz'lik olanin aynisinin 360Hz olani var FullHd o, baktim ikiside olmadi kesinlikle bu ROG'u alirim.

Suan RX 6600 var hocam o yuzden daha dusunuyorum, ve yakinda 7800XT'ye gecicem bakalim ya LG alicam yada bu 500Hz'lik olanin aynisinin 360Hz olani var FullHd o, baktim ikiside olmadi kesinlikle bu ROG'u alirim.
Anlaşılan FPS oyuncususun bu kadar HZ istiyorsan ne oynuyorsun bra?

Rainbow Six Siege ve Apex Legends, arada bir agalar cagirirsa FaceIT CS:GO, bunlardan asagisi beni kesmiyor.
Güzel tercihler, ben eski ve sıkı wolfteam oyuncusuydum yıllar önce fakat artık Hikayeli oyunlara başladım,GOWR,RDR, Şu an CyberPunk'a başladım.

Güzel tercihler, ben eski ve sıkı wolfteam oyuncusuydum yıllar önce fakat artık Hikayeli oyunlara başladım,GOWR,RDR, Şu an CyberPunk'a başladım.
Askerden geldim Subatta' RDR2 bitirdim, askerden hemen once Cyberpunki 2 kere bitirdim suan GOW basladim hocam 2018 versiyonu 3 gundur oynuyorum bundan sonra TLOU veya Spiderman baslicam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epic Games sag olsun playstation'in pc ye gelen tum oyunlari var onun disinda Mafia serisi vesaire full hikayeli oyunlar dolu kutuphanede bende yeni yeni alisiyorum hikayeli oyunlara, odaklanma ve can skntisi basliyor, online shooter oyuncusu olunca.

Askerden geldim Subatta' RDR2 bitirdim, askerden hemen once Cyberpunki 2 kere bitirdim suan GOW basladim hocam 2018 versiyonu 3 gundur oynuyorum bundan sonra TLOU veya Spiderman baslicam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epic Games sag olsun playstation'in pc ye gelen tum oyunlari var onun disinda Mafia serisi vesaire full hikayeli oyunlar dolu kutuphanede bende yeni yeni alisiyorum hikayeli oyunlara, odaklanma ve can skntisi basliyor, online shooter oyuncusu olunca.
Kesinlikle kanka pro olarak rocket league oynuyorum grandmaster seviyesindeyim oynuyorsan beraber girebiliriz.

Samsung Odyssey OLED serisi bambaşka bir seviye renkler vs daha gerçek ve doğal film izlerken vs çok keyif alırsınız fakat, fiyat çok pahalı derim gereksiz ayrıca bende ( Asus ROG Strix XG27ACS 27"1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Monitör) var hikayeli oyunlarda vs çok memnunum kısaca Film dizi vs doğal renklere önem veriyorsanız Samsung kesinlikle, fakat oyun odaklı iseniz Asus ROG serisini öneririm.
Hocam oled problem olmaz mı saatlerce word falan açık kalacak demiş ya ondan sordum

Herkese Selamlar,
Yaklaşık 3 hafta önce R9 9950x3D - RTX 5080 sistemi topladım. İlk masaüstü bilgisayarım olduğu için monitörüm yok. Doktoram gereği Office programları ile günde 2-3 saat uğraşıyorum. Oyun olarak Simulasyon, hikaye oyunları oynuyorum. FPS oyunlarında Battle Royale oyunları tercihim. Film izleme veya photoshop,render gibi işlemlerde kullanmayacağım. Buna göre 2 monitör belirledim bütçeme uygun (Taksitli 20-30 bin arası).
Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240 Hz Oyun Monitörü - 30.897 TL
Asus ROG Strix XG27UCG 27" 1 ms 4K Pivot IPS 320 Hz Oyuncu Monitörü- 19.800 TL (Dual yani 4k 160 Hz-1080p 320 Hz olması)

Yardımlarınız için teşekkür ederim
bu bütçede oled monitör tercih edin

Ah be hocam uni zamanlarim siniftakiler ile oynamisimdir baska hic oynamadim hayatimda. Oynasaydim girerdik.
Sağlık olsun hocam bu arada Kütahya Hava Er Eğitim Tugayından selamlar

Geri