Neler Yeni

4k monitor 49Hz de çalışıyor ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin
Aynen 2K yapmayı deneyeyim 75hz ye bile razıyım da 49hz nedir o.O2 ferrari var ama lpg takılı gibi hissediyorum şuan da
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşe gidince deneyeyim dostum
Tamamdır hocam. 1080P ve 2K seçenekleri denersiniz. Büyük ihtimalle HDMİ 2.0 diye düşünüyorum kabloyu, 2K'da 144 Hz vermesi gerek.

alex jensen

80+ Silver
Selamlar arkadaşlar

İş yerimde bana 34 inç Xiaomi nin curved 4k monitörü satın alınmış. Fakat benim laptopta displayport olmadığı için HDMI kablosu ile bağlantı yaptım. Sorun şu ki monitör 49hz de çalışıyor. Windows ekran ayarlarinda hz yi yükseltemiyorum ne yapmam lazım?

Laptop : Lenovo IdeaPad gaming 3050ti i7 11.nesil olanlardan
Hocam ne is yapiyorsun merak ettim

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Otomotiv mühendisiyim, şuan TOGG projesinde Simülasyon Mühendisi olarak çalışıyorum
Nasip olurmu be televizyon 32 inç zaten hayırlı olsun sanada kolay gelsin reis

Kontfire

80+ Silver
leptopun hdmi çıkışı 2.0 ise yapcak bir şey yok.
O zaman söyleyeyim Dell' in workstation laptoplarindan alsınlar onların rtx4000 ekran kartları var bide daha iyi olur benim açımdan

Nasip olurmu be televizyon 32 inç zaten hayırlı olsun sanada kolay gelsin reis
Nasip olur ya her şey zamanla.. Sağolasın, zaten iş yeri için bu cihaz kişisel kullanım için değil :)

DoguSglm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Doğukan Sağlam
Selamlar arkadaşlar

İş yerimde bana 34 inç Xiaomi nin curved 4k monitörü satın alınmış. Fakat benim laptopta displayport olmadığı için HDMI kablosu ile bağlantı yaptım. Sorun şu ki monitör 49hz de çalışıyor. Windows ekran ayarlarinda hz yi yükseltemiyorum ne yapmam lazım?

Bildiğim kadarıyla hdm olduğundan dolayı öyle benim de bir monitörüm vardı 165 hz hdm ile 60 ı geçmiyordu DP ye geçince 165 geldi

Selamlar arkadaşlar

Monitörü başka bir kasa da DP ile dene orda gelicekmi

Kontfire

80+ Silver
Bildiğim kadarıyla hdm olduğundan dolayı öyle benim de bir monitörüm vardı 165 hz hdm ile 60 ı geçmiyordu DP ye geçince 165 geldi
DP to USB vb bir dönüştürücü var mı acaba bir araştırayım belki laptop değiştirmeden bir çözüm bulurum

Aynen başka laptop ile deneyeyim dediğin gibi

DoguSglm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Doğukan Sağlam
DP to USB vb bir dönüştürücü var mı acaba bir araştırayım belki laptop değiştirmeden bir çözüm bulurum

Aynen başka laptop ile deneyeyim dediğin gibi
Dönüştürücü kullanırsan da çözüm olmaya bilir paranı hoşa harcamanı istemem şu an ki sistemimde vga&hdm dönüştürücüsü kullanıyorum 1080p monitör 900p de çalışıyor 😂

Önce do ile dene meni tavsiye ederim

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
O zaman söyleyeyim Dell' in workstation laptoplarindan alsınlar onların rtx4000 ekran kartları var bide daha iyi olur benim açımdan

Nasip olur ya her şey zamanla.. Sağolasın, zaten iş yeri için bu cihaz kişisel kullanım için değil :)
Anladım onu zaten inşallah

alex jensen

80+ Silver
Otomotiv mühendisiyim, şuan TOGG projesinde Simülasyon Mühendisi olarak çalışıyorum
AYLIK maaş 15-20 arası mı fazla mı hocam ek olarak togg fiyatları hakkında bir tahmininiz var mı

Top Bottom