4K Monitör önerisi lazım

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,309
Yıllardır 1080P monitör kullanıyorum o yüzden artık 4K monitöre yükseltmek istiyorum. Çok para harcamak istemiyorum sizce hangi modellere bakmalıyım ve ekran boyutu kaç olmalı mesela 32 inç büyük mü gelir?

8-10 bin civarı ayırırım sanırım ama fazla para vermek istemiyorum .
4K yok o paraya.
Bu bütçede yapabileceğiniz en iyi tercih olur.

4K yok o paraya.
Bu bütçede yapabileceğiniz en iyi tercih olur.
4K almak istiyorum, 2K biraz düşük geliyor ve bence bilgisayarım 4K da daha iyi çalışır.

biraz bütçeyi yükseltebilirsen gigbyte m28u çok iyi olacaktır 144hz tazeleme hızı var 1ms rahatta oyun oynatır
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m28u-28-1-ms-4k-oyuncu-u-fiyati,1522463759.html
Güzelmiş sadece fiyatı çok uçuk, biraz dediğimiz 12 bin falan olsa olurdu da 16 bin beni aşar.

Bu arada bu monitörde görünce aklıma geldi kolay bağlantı için Type c girişi olsa iyi olur, çok fazla oyun oynamayı da düşünmüyorum tamamen oyun odaklı olmasına gerek yok.

hocam şimdi tam ne amaçla kullanacaksınız dizi film izleme amaçlımı kullanacaksınız

hocam şimdi tam ne amaçla kullanacaksınız dizi film izleme amaçlımı kullanacaksınız
Dizi film, bazen Adobe yazılımları, nadiren oyun veya oyunu PS bağlar onunla oynarım. Tek bir amaç yok kısacası büyük ekran olarak kullanabileceğim elimdeki bilgisayar ve konsolu bağlayabileceğim bir monitör olsun istiyorum. Şuanki monitörüm hem 1080p hem çok ghosting yapıyor.

hocam nadiren oyun oynuyorsanız 60hz olabilir aslında ama şöyle 10k ya bir monitör buldum yorumlarıda genel olarak iyi bilindik markalarda fiyatlar çok uçuk kaçık ucuz olanları 60hz 4ms-8ms bayağı ghosting yapar en iyisi bu alternatifide gigabyte m28u
Samsung M7 nasıldır? 60Hz sanırım ama ucuz, markası iyi ve 4K olduğu için güzel geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,924
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri