4K Sistem değiştirme

aldım aldığımda PC bilgim tavan yaptı bu PC yüzünden nasıl ordan kısarsam performans artar hangi işletim sistemini kullanırsam hdd ram kullanımını düşürürüm. Her Ay temizlik sonra X3440 alsam mı planları RAM 16GB yaparsam X3430 alıp OC yaparsam hangi performansı alırım.Eğer alırsam modlu bios kullanmalımıyım hangi soğutucuyu alsam performans ve iyi olur voltaj ayarları falan derken benim 12 ay kafa yandı.
Ne diyon ?

senin de kafa yandı reis demek istediğim bu lanet pc yüzünden 12 ay içim içimi yedi reis bak şöyle anlatıyım PC'in var ama oyun oynayamıyon (GTX 750 sonra aldım) ya i5 660 bunun içindeki dahili grafik cs 1.6 bile 20fps veriyordu ölüyordum sıkıntıdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bu i3 10100f sistem bana göre uzay mekiği :)

senin de kafa yandı reis demek istediğim bu lanet pc yüzünden 12 ay içim içimi yedi reis bak şöyle anlatıyım PC'in var ama oyun oynayamıyon (GTX 750 sonra aldım) ya i5 660 bunun içindeki dahili grafik cs 1.6 bile 20fps veriyordu ölüyordum sıkıntıdan
Peki de benim yapabileceğim bir şey yok buna.

Peki de benim yapabileceğim bir şey yok buna.
haklısın sen sadece öneri yapıyorsun eline sağlık eğer annemleri zorlarsam 1650 sistemi aldırcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alırsam teşekür için sana yazıcağım.

Geri