Hadi ya kaçırdık desene bakıyorumDostum daha dün bu konu hakkında bir arkadaş forum açmıştı ona baksaydın keşke.
Bunlara bakabilirsinLG 55NANO756PA 55" 139 Ekran 4K UHD NanoCell Smart LED TV Yorumları - Trendyol
LG 55NANO756PA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart NanoCell LED TV TV-NANO756 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ürün baya kötü yorum almış puanı da düşük kankaDostum daha dün bu konu hakkında bir arkadaş forum açmıştı ona baksaydın keşke.
Bunlara bakabilirsinLG 55NANO756PA 55" 139 Ekran 4K UHD NanoCell Smart LED TV Yorumları - Trendyol
LG 55NANO756PA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart NanoCell LED TV TV-NANO756 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Samsungdan bahsediyorsun sanırım bende bu tvyi kullanıyorum ve gayet memnunum onun için tavsiye ettim.LG nin puanı yüksek ona şans verebilirsin.Hadi ya kaçırdık desene bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün baya kötü yorum almış puanı da düşük kanka
Samsung için dedim evet . Anladım 3 küsür puan ve yorumları kötü görünce bilemedimSamsungdan bahsediyorsun sanırım bende bu tvyi kullanıyorum ve gayet memnunum onun için tavsiye ettim.LG nin puanı yüksek ona şans verebilirsin.
Arkadaşlar yardım ve öneri istiyorum tv alacağım bütçe max 15 internete bağlansın görüntüsü güzel olsun üzmesin bildiğiniz var mı 4K olması güzel olur .
lg olanı tavsiye etmemDostum daha dün bu konu hakkında bir arkadaş forum açmıştı ona baksaydın keşke.
kanal geçişlerinde çok fazla siyah ekranda bekletiyor hiçbir şekilde çözemedim panel kalitesi bence çok iyi değil onun dışında malzeme kaliteside çok iyi değilNeden hacı
Anladım önerebileceğin var mı ?kanal geçişlerinde çok fazla siyah ekranda bekletiyor hiçbir şekilde çözemedim panel kalitesi bence çok iyi değil onun dışında malzeme kaliteside çok iyi değil
hocam bilgim yok televizyon var diye yorumumu söyledimAnladım önerebileceğin var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.epey.com/televizyon/samsung-55q70b.html bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl ? @TinerciAlper @Perfectshot06 @mandog