Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Katılıyorum.hocam philips ve vestel önermem kaliteli firmalar değiller lg bakmanızı tavsiye ederim
Katılıyorum.hocam philips ve vestel önermem kaliteli firmalar değiller lg bakmanızı tavsiye ederim
vestel i anlarımda philips i de katman çok saçma dünyaca tanınmış büyük firmalardan ve ürünleri gayet güzelhocam philips ve vestel önermem kaliteli firmalar değiller lg bakmanızı tavsiye ederim
hocam kalitesi hiç olmassa Türkiyede televizyon kısmında kaybetmişvestel i anlarımda philips i de katman çok saçma dünyaca tanınmış büyük firmalardan ve ürünleri gayet güzel
Kalitesiz. Bende 2 tane televizyonu var aynı marka ikiside aynı yerden 1 yıl ara ile arıza verdi.vestel i anlarımda philips i de katman çok saçma dünyaca tanınmış büyük firmalardan ve ürünleri gayet güzel
Hayır. En berbat marka o Sunny markası aslında. Asla bakmayın.AVOX Markasına da sizce bakmalı mıyım?
hocam arçelik>avoxAVOX Markasına da sizce bakmalı mıyım?
Renk kalitesi vs. çok memnunum , zaten nanocell özelliği hissedilebiliyor ve hoşunuza gideceğini düşünüyorum filmlerde 4K nın tadı farklı oluyor , bunlar dısındada menü ve kullanılan uygulamalarda donma sorunu yok internet tarayıcısıda bellek yok uyarısı vardı ama bu seride ben hiç görmedim o yüzden şuan çok memnunumBende bunu almayı düşünüyordum. Renk kalitesi nasıl? Tavsiye edermisiniz?
hoşuna giden tv lerden philips olanın 2019 modelini bir tanıdığım kullanıyor ve çok beğendiler aslında lg alacakları iyi ki almamışız diyorlar zaten biz lg kullanıyorduk ve tavsiye etmedim lg yi webos yazılımı güzel değilBütçem ''4500 - 5000'' arası olacaktır. 5000'den fazla çıkamam dostlar.Belki 5000'den yukarı 200, 300 TL daha çıkabilirim
İstediğim özellikler ise 4K olması ve en az 50 inç olmasıdır. Daha büyük olursa daha iyi olur tabi.
Tabi bunlar yanında Netflix, İnternet ve HDR olursa hoş olur. Kısacası bu fiyata bulunabilecek ses ve görüntü bazında en iyi TV hangisi olabilir sizce?
Benim hoşuma gidenler :
- https://www.akakce.com/televizyon/e...-uydu-alicili-smart-led-fiyati,780554611.html
- https://www.akakce.com/televizyon/e...-uydu-alicili-smart-led-fiyati,833688755.html
lg mi kötü cidden sadece gülerimhoşuna giden tv lerden philips olanın 2019 modelini bir tanıdığım kullanıyor ve çok beğendiler aslında lg alacakları iyi ki almamışız diyorlar zaten biz lg kullanıyorduk ve tavsiye etmedim lg yi webos yazılımı güzel değil
bence hiç de öyle değil hocam bir tanıdığım konu sahibi arkadaşın hoşuna giden philips tv nin 2019 yılı modelini kullanıyor gayet memnunhocam kalitesi hiç olmassa Türkiyede televizyon kısmında kaybetmiş
bilgi amaclı soruyorum yazılımda güzel olmayan ne problemi yaşadınız ?hoşuna giden tv lerden philips olanın 2019 modelini bir tanıdığım kullanıyor ve çok beğendiler aslında lg alacakları iyi ki almamışız diyorlar zaten biz lg kullanıyorduk ve tavsiye etmedim lg yi webos yazılımı güzel değil
demekki daha önce lg kullanmamışbence hiç de öyle değil hocam bir tanıdığım konu sahibi arkadaşın hoşuna giden philips tv nin 2019 yılı modelini kullanıyor gayet memnun
kullandın mı dostum kullanmadan yorum yapmalg mi kötü cidden sadece gülerim
internete girdirmiyor yazılım sürekli değişik bir hata veriyor tabi şuanda hatayı hatırlamıyorum ama yani tv üzerinden internete bir türlü girememiştik ve zamanla da zaten güncelleme almayı bıraktı tvbilgi amaclı soruyorum yazılımda güzel olmayan ne problemi yaşadınız ?