- Bütçe
- 4000
Ryzen 5 5600 ile kullanmak için GTX 1660 süper düşündüm sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır ?(Rx 6600/xtler 6-7k) ETS 2 Ride 5 valorant falan oynuyorum 60 FPS yeterli bana yüksek ayarda sizce iş görür mü 4-5 aylık kullanım için
İlan bakmadım henüz fiyatlari yaklaşık 4k ikinci elde zotac Asus vshangi marka model 3.5 dan fazla verme rog vs gibi bi model değilse genel olarak iş görür bi model fiyatına göre
3.5 civarına çok fazla ilan var pazarlıkla daha uyguna bile bulursun giriş seviye modelleri 3000-3200 civarına ki ısınan bi gpu değil giriş seviye soğutma yeterli olurİlan bakmadım henüz fiyatlari yaklaşık 4k ikinci elde zotac Asus vs
Teşekkürler hocam son sorum da sahibinden üzerinde çoğu ilanda pg yok başka nereden bakabilirim3.5 civarına çok fazla ilan var pazarlıkla daha uyguna bile bulursun giriş seviye modelleri 3000-3200 civarına ki ısınan bi gpu değil giriş seviye soğutma yeterli olur
Ben yeni 4500 rx 5700xt aldımTeşekkürler hocam son sorum da sahibinden üzerinde çoğu ilanda pg yok başka nereden bakabilirim
Hocam o karta da baktım fakat watmann ve miningte kullanılmış çoğu temiz bulmak zor fiyatları da 5kya fırladıBen yeni 4500 rx 5700xt aldım
nereden aldınız sahibinden üzerinden miBen yeni 4500 rx 5700xt aldım
Evet msi geming x rx 5700xt 20 dk lik furmak testinde 65 i geçmediHocam o karta da baktım fakat watmann ve miningte kullanılmış çoğu temiz bulmak zor fiyatları da 5kya fırladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca
nereden aldınız sahibinden üzerinden mi
Kart gayet iyi durumdaydı bende oyüzden aldımHocam o karta da baktım fakat watmann ve miningte kullanılmış çoğu temiz bulmak zor fiyatları da 5kya fırladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca
nereden aldınız sahibinden üzerinden mi