bütçeyi biraz aşıyorCPU-GPU aynı benimde kullandığım monitör bu gayet memnunum hiç bir sıkıntısı eksisi yok ama 31.5 inc keşke 27 alsaydım.
dell marka gostıng cok oluyor diyorlar bilgin varmı acaba?Buna bakabilirsiniz. Bir arkadaşıma satın aldık beraber kurduk gayet güzel bir monitör.
Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…www.gaming.gen.tr
Bu IPS panel, ghosting olma şansı çok düşük ayrıca dediğim gibi bu modeli satın aldık ghosting testi yaptık herhangi bir ghosting yok.dell marka gostıng cok oluyor diyorlar bilgin varmı acaba?
Samsung Odyssey G7 28u2k yada 4k monitöre ihtiyacım var onerilerinizi bekliyorum.
Ryzen5 5600
Asus tuf rx6800 gpu
satısı yok sanırım hiç bir yerde fıyat bılgısı bulamadım.Samsung Odyssey G7 28u
buna bir bakayım güzel görünüyor tesekkur ederım.Bu IPS panel, ghosting olma şansı çok düşük ayrıca dediğim gibi bu modeli satın aldık ghosting testi yaptık herhangi bir ghosting yok.
Amazon da geçen hafta vardı, Dell den çok daha iyisatısı yok sanırım hiç bir yerde fıyat bılgısı bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
buna bir bakayım güzel görünüyor tesekkur ederım.
Amazon da geçen hafta vardı, Dell den çok daha iyi