Neler Yeni

4OK MONİTÖR DAHİL SİSTEM

xNotter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yasin Sinan
1736613584460.png

DOSTLAR BİLİYORUM TEBİLONDADA 30K YA SATILIYOR AMA BEN CİFT M2 VE HAVASOGUTMA EKSTRA ALICAGIM İÇİN BU İKİ SİSTEM ARASINDA 1K FARK VAR SİZCE DEĞERMİ
Ayrıca itopyada en düşük fiyat monitörde ikisindede ve tebilondaki sisteme ben hava sogutma parasıda ekledim

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,107
İsim
1
biraz daha düzgün yazar mısın anlayamadım

xNotter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yasin Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz daha düzgün yazar mısın anlayamadım
Gayet açıklayıcı anlattım ama tekrardan sana özet geçerim.
Gaming gen deki sistemde aynı ozellikler ve kasa farklı ve Asus sistem ve çift M2 var gaming gende hazır sistemlerde Asus monitör 4229tl

Tebilon sisteminde b650m s2h tek mel2 slotlu ve 1tb M2 var
Asus monitör en düşük 4759tl oda itopyada ve tebilon sisteminede 1.5k
Hava soğutma ekleyeceğim.

Buna göre aralarında 1-1.5k arası oynama yapıyor hangisini almam daha mantıklı olur

asko56

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

DOSTLAR BİLİYORUM TEBİLONDADA 30K YA SATILIYOR AMA BEN CİFT M2 VE HAVASOGUTMA EKSTRA ALICAGIM İÇİN BU İKİ SİSTEM ARASINDA 1K FARK VAR SİZCE DEĞERMİ
Ayrıca itopyada en düşük fiyat monitörde ikisindede ve tebilondaki sisteme ben hava sogutma parasıda ekledim

gaming gen tr de bulunana sistem iyi ama amd de tek kanal ram performans vermiyor çift kanal olması lazım iyi fps alasın 2x8 ram var ise onu seçin derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Oğuzhan Türk
Alıntıyı görüntüle

Birinci sistemde zatne hava soğutma var 2 Ssd'ye gerek yok 1 tb dolmaya yakın olunca birtane daha alırsın birijci sistemi al

Top Bottom