Neler Yeni

5.000,00 TL'ye kulaklık önerisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak Güçlü
Arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim? Çok kararsız kalıyorum ne alsam diye. Bütçe 5.000. Bunda da kararsızım bu kadar para vereceğime 1.500 liralık kulaklık almayı da düşünebilirim.

Bulabildiğim indirimli ürünler:
https://www.amazon.com.tr/dp/B09GW7NHL4?tag=akakceprime-21&th=1

Hyperx 77z46aa Cloud III Kırmızı Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri

Hyperx 77z46aa Cloud III Kırmızı Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Hyperx 77z46aa Cloud III Kırmızı Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
www.teknosa.com
www.teknosa.com

SteelSeries Arctis 1 Wireless 61512 Siyah Gaming Kulaklık - incehesap.com

Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
www.incehesap.com

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Doğukan
ben de arctis 7Plus ile HyperX Cloud 3 wireless arasında kalmıştım fakat cloud 3 te karar kıldım 120 saat batarya süresi mikrofonun kalitesi cezbetti açıkçası sürücü konusundada cloud 3 53 mm sürücülere sahip

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim? Çok kararsız kalıyorum ne alsam diye. Bütçe 5.000. Bunda da kararsızım bu kadar para vereceğime 1.500 liralık kulaklık almayı da düşünebilirim.

Bulabildiğim indirimli ürünler:
https://www.amazon.com.tr/dp/B09GW7NHL4?tag=akakceprime-21&th=1

Hyperx 77z46aa Cloud III Kırmızı Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri

Hyperx 77z46aa Cloud III Kırmızı Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Hyperx 77z46aa Cloud III Kırmızı Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
www.teknosa.com
www.teknosa.com

SteelSeries Arctis 1 Wireless 61512 Siyah Gaming Kulaklık - incehesap.com

Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
www.incehesap.com
50.000k zannettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak Güçlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sesi nasıl hocam, bir kaç yerde sesinin az olduğunu okudum, mikrofon kalitesi nasıl mesela, fazla fps oyunları oynamıyorum, kulaklığı sadece discord ve oyun içi seslerde kullanıyorum.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Doğukan
Sesi nasıl hocam, bir kaç yerde sesinin az olduğunu okudum, mikrofon kalitesi nasıl mesela, fazla fps oyunları oynamıyorum, kulaklığı sadece discord ve oyun içi seslerde kullanıyorum.
mikrofon kalitesi arctis 7plus ile karşılaştırınca ezici bi üstünlüğü var bu kulaklık genelde fps oyunları için kullanılan bi kulaklık tek dezavantajı deri ped yazları terletiyor eğer ileride ayırabileceğiniz bir bütçe olursa kumaş ped alabilirsiniz

ses konusunda ise de müzikte pek bir şey beklememek lazım adı üstünde gaming kulaklık ama dizi filmde falan üzmez

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,482
İsim
Emir
Kulaklığı genelde ne için kullanıcaksınız?(oyun film müzik vs)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,482
İsim
Emir
Hocam müzik ve film 0, discord ağırlıklı oyun

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
Kulaklık max kalite istiyorsan bence kesinlikle Hyper X

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Berk
mikrofon kalitesi arctis 7plus ile karşılaştırınca ezici bi üstünlüğü var bu kulaklık genelde fps oyunları için kullanılan bi kulaklık tek dezavantajı deri ped yazları terletiyor eğer ileride ayırabileceğiniz bir bütçe olursa kumaş ped alabilirsiniz

ses konusunda ise de müzikte pek bir şey beklememek lazım adı üstünde gaming kulaklık ama dizi filmde falan üzmez
memnun musunuz hocam ? Şu anda kablosuz bir kulaklık arıyorum. Logitech G733, Steelseries Nova 7 Wireless, Cloud III wireless, Cloud Alpha Wireless, Cloud II Wireless, Steelseries Nova Pro Wireless ( aşırı tuzlu fiyatı), Logitech G Pro X2 ( bu da tuzlu duruyor ), Bu saydığım modelleri inceledim. Forumlara vs bakıyorum aslında forumlar daha çok kafa karıştırıyor :) Mouse seçmek daha kolay ama kulaklık harbiden çok zormuş. 10 gündür kafayı yedim yani. Şuan Corsair HS80 kablolu kullanıyorum. Başımın üzerine baskı yaptığını hissediyorum herhalde küçük geliyor kafama. Bu yüzden de aşırı baş ağrısı yapmakta. Ben de kablosuz kulaklık alayım dedim. Bütçem 8k ideal. Belki 11k lara çıkarım emin değilim. Bu kadar para vermişken kablosuz olsun istiyorum. Önceliğim Valorant FPS oyunları oynamak. Valorant'taki ayak seslerini iyi duymak istiyorum. Sadece sol ve sağ ayarlaması değil, geniş bir mesafe aralığı istiyorum yani adamın ne kadar uzağımda nerede olduğunu mesafesini anlamak istiyorum. Bunun dışında twitch, kick, youtube platformlarında takılıyorum ve ayrıca hikaye oyunları oynuyorum. Kişisel olarak Logitech G733 (tasarım dizayn olarak beğeniyorum ama diğer dediğim modellere göre düşük kalıyor.), Steelseris Nova 7 Wireless, Cloud III Wireless, Logitech G Pro X2 ( tuzlu :/ ) modellerine daha yakınım. Hyperx Cloud 2 kablolu kullanan çok var şuan yayınci olarak. Wireless versiyonları nasıldır bilmiyorum. Öncesinde Kablolu Cloud 2 de kullanmadım. Listemdeki kulaklıklardan hangisi beklentilerimi karşılar acaba ? Ya da bu fiyatlara çıkmışken harici mikrofon + iem + ses kartı alıp ömürlük setup kurucam. Teşekkürler... 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,147
Üyeler
171,307
Son üye
grltrl
Top Bottom