Neler Yeni

Çözüldü✓ 5+1 ses sistem de 3 tane hoparlör çalışmıyor.

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Hoparlörden PC'ye bağlamak için 3 tane aux kablosu geliyor hoparlörden. Bu 3 kabloyu bu aparata bağlıyorsun. Tek AUX girişini de PC'de yeşil porta takıyorsun.

Benim yeşil portun içinde aux ucu kırıldı, USB ses kartı aldım. :D
Kalitesiz mi diyosun yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoparlörden PC'ye bağlamak için 3 tane aux kablosu geliyor hoparlörden. Bu 3 kabloyu bu aparata bağlıyorsun. Tek AUX girişini de PC'de yeşil porta takıyorsun.

Benim ses sistemi böle nasip yaparım yada farklı bisemi lazım hocam haporlorler bass kutusuna bağlı

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eray Yılmaz
çalışanların kablosunu çıkarıp çalışmayanları onların yerine yakarak hoparlör ve kabloların saglamlıgını denetleyebilirsin

takarak

çalışanların kablosunu çıkarıp çalışmayanları onların yerine yakarak hoparlör ve kabloların saglamlıgını denetleyebilirsin

takarak
hocam aslında şöyle yeşil portu hepsine teker teker taktım pcyin yeşil portundan denedim hepsi çalışıyor bana daha mekanik durumdan ziyade yazılımsal bir problem var gibime geldi yada iki dediğiniz durum ile iki hopörler hariç hepsi bozuk oluyor müzik açınça hepsi çalışıyor ses geliyor çünkü ama sınama vb yapınca boşa atıyor.

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük

Hapörlörlerin jaki bass kutusuna takiliyo 3 taneyse 3 sonra 1 taneside pc ye takiliyo

Arkadaşlar jakların hepsini doğru yere taktım center sub ve rear jakları ana jaklar ile anakartın arkasına doğru yere taktım lakin asla sınama yaptığımda center subwoofer ve rear hoparlörler çalışmıyor 3 tane sürücü değiştirdim bir fayda alamadım . Ses sistemi logitech x540, Anakart Asus Pirme b 460m-k .
Halledebilin mi hocam sorunu aynısı bende var

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eray Yılmaz
Tek jaka bagla hepsini 3 ü sağ, sub ve 2 hoparlörü sola bagla yeşil jakla bagla sadece

Bunun ucunu bilgisayarın ses kartına mi takıyoruz hocam öbür tarafı nereye aynı sorun bendede varda ise yariyomu

takarak
Arkadaşlar çok komik gelecek ama voluma ayarlama kutusunda matrix diye bir ekolayzır vardı taşırken falan basılı kalmış bende hiç kurcalamadım onu düğmeye bastım matrixi kapattım düzeldi hepsi cayır cayır çalışıyor şuan bir nevi ekolayzır herhalde tuhaf şekilde hiç aklıma gelmemişti basit bir çözümü varmış :D yardımlarınız için teşekkür ederim yeniden.

Bakınız üç gündür uğraştıran düğme şeytan diyor vur duvara kafanı :D
IMG_0534.jpeg

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Arkadaşlar çok komik gelecek ama voluma ayarlama kutusunda matrix diye bir ekolayzır vardı taşırken falan basılı kalmış bende hiç kurcalamadım onu düğmeye bastım matrixi kapattım düzeldi hepsi cayır cayır çalışıyor şuan bir nevi ekolayzır herhalde tuhaf şekilde hiç aklıma gelmemişti basit bir çözümü varmış :D yardımlarınız için teşekkür ederim yeniden.
Hocam ayarın fotoğrafını atarmisin sana zahmet bende yapiyim

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Sorun çözüldüyse sıkıntı yok :D İyi eğlenceler kral

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eray Yılmaz

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük

Bakınız üç gündür uğraştıran düğme şeytan diyor vur duvara kafanı :D
Alıntıyı görüntüle
Bende volume kutusu yok öle nasıl yaparım

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eray Yılmaz
Bende volume kutusu yok öle nasıl yaparım
hocam volume kutusu yok ise ekolayzır açılmamıştır zaten belki bir ihtimal wooferin arkasında önünde vb olabilir görmüştüm öyle modeller.

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
hocam volume kutusu yok ise ekolayzır açılmamıştır zaten belki bir ihtimal wooferin arkasında önünde vb olabilir görmüştüm öyle modeller.
Sadece 2 kanal çalışıyor bass kutusuna taktığım jaklarin öbür kanallar calismiyo dönüştürücü mu lazim acaba

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eray Yılmaz
Sadece 2 kanal çalışıyor bass kutusuna taktığım jaklarin öbür kanallar calismiyo dönüştürücü mu lazim acaba
dostum bozulmuş gibi duruyor ne yazık ki uçlarını değiştir belki işe yarar arkadaş yazmıştı deneme yanılma ile yap birde.

Top Bottom