Neler Yeni

Çözüldü✓ 5+1 ses sistemi hepsinden ses gelmeme sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yasin eroğlu
merhabalar 5+1 ses sistemim var ancak windowsdan sına dediğimde sağ soldan ses geliyor diğerlerinden gelmiyor

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Onur Erçakır
Ayarların stereo ya ayarlı olduğu için öyle oluyor. 5+1 e ayarlaman lazım. Nasıl yapılacağını bir araştır. Realtek varsa onun control panelinden, başka bir şey varsa onunkinden, veya windowsun ses ayarından hoparlöre sağ tıklayıp ayarla ya basarak.
5+1 e ayarladıktan sonra oyunlarda, filmlerde ses stereo ya ayarlı ise yine sorun yaşayacaksın. Bu ayarı her yerden yapman lazım. Filmin kaynağında 5+1 yoksa bazı sesleri duyamayacaksın gibi sorunlar olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yasin eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1730974251892.png

zaten sıkıntı burada test ederken oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağ sol var o kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yasin eroğlu
Ayarların stereo ya ayarlı olduğu için öyle oluyor. 5+1 e ayarlaman lazım. Nasıl yapılacağını bir araştır. Realtek varsa onun control panelinden, başka bir şey varsa onunkinden, veya windowsun ses ayarından hoparlöre sağ tıklayıp ayarla ya basarak.
5+1 e ayarladıktan sonra oyunlarda, filmlerde ses stereo ya ayarlı ise yine sorun yaşayacaksın. Bu ayarı her yerden yapman lazım. Filmin kaynağında 5+1 yoksa bazı sesleri duyamayacaksın gibi sorunlar olacak.
ustam 5+1 ses sistemi bağlamayı biliyormusn

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Onur Erçakır
her cihaz farklı. neyi nereye bağlamak istediğine göre değişiyor. bence foto koy. bilen yardım eder belki. benim bildiğim front, side, surround, subwoofer ve back jacklarını yerlerine yerleştirmekten ibaret.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yasin eroğlu
1730979245752.png

çıkışlar böyle ancak benim anakart da böyle
1730979285805.png

soruyu chatgpt ye sordum ve bana tek tek anlattı anakart da 5.1 ses girişi yok ve ses sistemi 1 tık eski olduğu için ses alamıyormuşum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,747
Üyeler
164,560
Son üye