❌İndirim Bitti! 5.391,24 TL !!! Warrior Aragorn Kumaş Ayak Uzatmalı Antrasit Oyuncu Koltuğu

Sanki ürün alt kalite gibi duruyor. Zionun mağazasına baktım pek çok farklı marka adı altında oyuncu koltuğu satıyor ama asıl ürünleri zion marka adı altında sanırım.

Titanseat çok bilinmiyor ama genel olarak olumsuz yorum bulamadım ve kampanyalı fiyat o yüzden önerdim.

Koltuk seçiminde en önemli etken 1 sene sonra gıcırdamasın, kırılmasın. Bu hususta satış sonrası destek en önemli kısım. O yüzden 1-2k fazla verip sonradan üzülmenin önüne geçmek lazım.
Olay ucuza koltuk almaksa 1k-2k kimine göre az para değil !..

Koltuğun kalitesini bilmiyorum. Hawk da gıcırdıyor exvegada başaka markalar da bu fiyata gıcırdamayan koltuk az gibi. Senin attığın marka konudaki markadan daha az bilinen bir firma. Onu da bilmiyoruz nasıldır diye bunu da.

Son düzenleme:
Olay ucuza koltuk almaksa 1k-2k kimine göre az para değil !..

Koltuğun kalitesini bilmiyorum. Hawk da gıcırdıyor exvegada başaka markalar da bu fiyata gıcırdamayan koltuk az gibi. Senin attığın marka konudaki markadan daha az bilinen bir firma. Onu da biliyoruz nasıldır diye bunu da.
Dediğimi anlamamışsın hocam. Fason üretimli mal alacağıma, direkt başka markadan en iyi ürününü alırım. 1K sizin için büyük paraysa 3 bin lirayada gaming koltuklar mevcut trendyol da. Bu işin sonu bitmez. Herkesin bütçesi farklıdır.

Geri