❌İndirim Bitti! 5.391,24 TL !!! Warrior Aragorn Kumaş Ayak Uzatmalı Antrasit Oyuncu Koltuğu

en ucuz oyuncu koltuğu olabilir. alacak gibiyim

Dostlar yok mudur bu modeli bilen kullanan? Alınır mı alınmaz mı bilemedim bi türlü.

aynı durumdayım düzügn bir inceleme yok bbi yorumda çok küçük olduğu söylenmiş o konuda şüpheliyim
Koca youtube'da bir videosu bile yok kafayı yicem gece gece. Çok kısa sürede kırıldı vs diye de 1-2 yorum gördüm aşırı kararsızım

1763589293865.webp

şu yorumu gördüm belki biraz da olsa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1763589293865.webp

şu yorumu gördüm belki biraz da olsa iyi olur
Ama kargo da sıkıntı kırık gelen çok yorum var onada dikkat etmemiz lazım bu mu yoksa biraz daha koyup hawk fab v4 almak mı kararsz kaldım

Ama kargo da sıkıntı kırık gelen çok yorum var onada dikkat etmemiz lazım bu mu yoksa biraz daha koyup hawk fab v4 almak mı kararsz kaldım
Hocam hawk çok rahat durmadığından uzak duruyorum sürekli ama herkes öneriyor anlayamadım. Koltuk alma işi ne zor işmiş arkadaş

Hocam hawk çok rahat durmadığından uzak duruyorum sürekli ama herkes öneriyor anlayamadım. Koltuk alma işi ne zor işmiş arkadaş
hakikaten öyle 2 aydır koltuk bulamadım bende uzun oturumlarda üzmeyecek bel boyun sırt ağırtmayacak koltuk yok piyasada

Ama kaç kg kapasitesi olduğu yazılmamış, orası biraz sıkıntı :D
Taşıma Kapasitesi
120-139

kullanıyorum çok memnunum. 6500e almıştım.
Aranan cevap

Oyuncu koltuğu olayını oldum olası hiç anlamadım, yüksek kalitede bir ofis koltuğu kullanıyorum yumuşak koltuk kılıfı ile. aktif kullananlar söyleyebilir mi ne gibi artısı var bunu almanın?
Kaliteli ofis koltuğu zaten tüm oyuncu koltuğu modellerinden daha ergonomik ve sağlıklı kral doğru tercih.

Kilo ve boya bağlı en sağlıklısı gidip test etmek.

hakikaten öyle 2 aydır koltuk bulamadım bende uzun oturumlarda üzmeyecek bel boyun sırt ağırtmayacak koltuk yok piyasada
Var 20k üstü ama :D

en ucuz oyuncu koltuğu olabilir. alacak gibiyim
Alınabilir şansına güveniyorsan.

aynı durumdayım düzügn bir inceleme yok bbi yorumda çok küçük olduğu söylenmiş o konuda şüpheliyim
Kendi sitesinden genişliğini yazıyor
Oturak Derinliği
50 cm - 55 cm

Çok iyi duruyor. Rezil hawk’tan bıktım bel desteği arkaya kaçıyor. Böyle bir şey almam gerekiyor artık.

xDrive Altay , Hawk Future Pro oyuncu koltuğu olarak bunlarında dışında bel ve boyun destekli ofis koltukları da baya ergonomik.

Neden 1k fark var arada.
Sanki ürün alt kalite gibi duruyor. Zionun mağazasına baktım pek çok farklı marka adı altında oyuncu koltuğu satıyor ama asıl ürünleri zion marka adı altında sanırım.

Titanseat çok bilinmiyor ama genel olarak olumsuz yorum bulamadım ve kampanyalı fiyat o yüzden önerdim.

Koltuk seçiminde en önemli etken 1 sene sonra gıcırdamasın, kırılmasın. Bu hususta satış sonrası destek en önemli kısım. O yüzden 1-2k fazla verip sonradan üzülmenin önüne geçmek lazım.

Geri