öğümcek adam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 595
en ucuz oyuncu koltuğu olabilir. alacak gibiyim
aynı durumdayım düzügn bir inceleme yok bbi yorumda çok küçük olduğu söylenmiş o konuda şüpheliyimDostlar yok mudur bu modeli bilen kullanan? Alınır mı alınmaz mı bilemedim bi türlü.
Koca youtube'da bir videosu bile yok kafayı yicem gece gece. Çok kısa sürede kırıldı vs diye de 1-2 yorum gördüm aşırı kararsızımaynı durumdayım düzügn bir inceleme yok bbi yorumda çok küçük olduğu söylenmiş o konuda şüpheliyim
Ama kargo da sıkıntı kırık gelen çok yorum var onada dikkat etmemiz lazım bu mu yoksa biraz daha koyup hawk fab v4 almak mı kararsz kaldım![]()
şu yorumu gördüm belki biraz da olsa iyi olur
Hocam hawk çok rahat durmadığından uzak duruyorum sürekli ama herkes öneriyor anlayamadım. Koltuk alma işi ne zor işmiş arkadaşAma kargo da sıkıntı kırık gelen çok yorum var onada dikkat etmemiz lazım bu mu yoksa biraz daha koyup hawk fab v4 almak mı kararsz kaldım
hakikaten öyle 2 aydır koltuk bulamadım bende uzun oturumlarda üzmeyecek bel boyun sırt ağırtmayacak koltuk yok piyasadaHocam hawk çok rahat durmadığından uzak duruyorum sürekli ama herkes öneriyor anlayamadım. Koltuk alma işi ne zor işmiş arkadaş
Taşıma KapasitesiAma kaç kg kapasitesi olduğu yazılmamış, orası biraz sıkıntı![]()
Aranan cevapkullanıyorum çok memnunum. 6500e almıştım.
Kaliteli ofis koltuğu zaten tüm oyuncu koltuğu modellerinden daha ergonomik ve sağlıklı kral doğru tercih.Oyuncu koltuğu olayını oldum olası hiç anlamadım, yüksek kalitede bir ofis koltuğu kullanıyorum yumuşak koltuk kılıfı ile. aktif kullananlar söyleyebilir mi ne gibi artısı var bunu almanın?
Kilo ve boya bağlı en sağlıklısı gidip test etmek.Hocam hawk çok rahat durmadığından uzak duruyorum sürekli ama herkes öneriyor anlayamadım. Koltuk alma işi ne zor işmiş arkadaş
Var 20k üstü amahakikaten öyle 2 aydır koltuk bulamadım bende uzun oturumlarda üzmeyecek bel boyun sırt ağırtmayacak koltuk yok piyasada
Alınabilir şansına güveniyorsan.en ucuz oyuncu koltuğu olabilir. alacak gibiyim
Kendi sitesinden genişliğini yazıyoraynı durumdayım düzügn bir inceleme yok bbi yorumda çok küçük olduğu söylenmiş o konuda şüpheliyim
nerde lütfen söyleyinVar 20k üstü ama![]()
xDrive Altay , Hawk Future Pro oyuncu koltuğu olarak bunlarında dışında bel ve boyun destekli ofis koltukları da baya ergonomik.nerde lütfen söyleyin
Neden 1k fark var arada.Alıntıyı görüntüle
Bunu almak daha mantıklı gibi
Sanki ürün alt kalite gibi duruyor. Zionun mağazasına baktım pek çok farklı marka adı altında oyuncu koltuğu satıyor ama asıl ürünleri zion marka adı altında sanırım.xDrive Altay , Hawk Future Pro oyuncu koltuğu olarak bunlarında dışında bel ve boyun destekli ofis koltukları da baya ergonomik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden 1k fark var arada.