Neler Yeni

Çözüldü✓ 5-6K arası kasa ve psu önerisi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
Emir
Parcalar bu kadar kaliteliyken onerim
Psu onemli bir daha ileride degistirmesine gerek kalmayan bir marka almasi gerek

RagnarLodbrok

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parcalar bu kadar kaliteliyken onerim
Psu onemli bir daha ileride degistirmesine gerek kalmayan bir marka almasi gerek
Hocam öncelikle öneri için teşekkür ederim ancak bu kadar bütçe yok maalesef. Olsaydı itopyada 7500 TL'ye NZXT kasa+psu vardı onu tercih edecektik ancak dediğim gibi bütçe yok o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.itopya.com/nzxt-h7-flow...esmQL8-e049gLwrXoIpDyBc5IamY6_HdV6XGQlkUyG8c8 Bahsettiğim kasa da bu.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
Emir

elemin

80+ Bronze
Hocam böyle bir sistem dizip düşük bütçeli psu almak mantıksız olabilir bir tık çünkü tüm bu parçaları koruyan besleyen bir parça olacak psu herhangi bir elektrik kesintisinde 1000 tl düşük diye aldığın psu tüm sistemini zarara uğratabilir.

Ayrıca https://www.gaming.gen.tr/urun/5689...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu soğutucu 7 ısı borulu sizinki 6 ısı borulu linktte attığım daha uygun aktif kullanıyorum memnunum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
Emir
Hocam böyle bir sistem dizip düşük bütçeli psu almak mantıksız olabilir bir tık çünkü tüm bu parçaları koruyan besleyen bir parça olacak psu herhangi bir elektrik kesintisinde 1000 tl düşük diye aldığın psu tüm sistemini zarara uğratabilir.
Dediginiz psu powrboost tarzi olsaydi katilirdim fakat bu psu da uzmez.Fakat rajintek omurluk bir psu.2yildir gamegarajin 650w psusunu kullandim.Ek olarak imzamdaki sistemde de kullaniyorum.Teste de soktum herhangi bir sorun yoktu.Yani kisaca kolay kolay bir sorun olmuyor fakat powerboost gibi markalar sorun cikarabilir

elemin

80+ Bronze
Dediginiz psu powrboost tarzi olsaydi katilirdim fakat bu psu da uzmez.Fakat rajintek omurluk bir psu.2yildir gamegarajin 650w psusunu kullandim.Ek olarak imzamdaki sistemde de kullaniyorum.Teste de soktum herhangi bir sorun yoktu.Yani kisaca kolay kolay bir sorun olmuyor fakat powerboost gibi markalar sorun cikarabilir
Sizin attığınız psuyla ilgili demek istememiştim hocam , dediğiniz gibi bazı düşük kaliteli markalardan alıp büyük bütçeli sistemi riske atmaya değmez.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayrıca https://www.gaming.gen.tr/urun/5689...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu soğutucu 7 ısı borulu sizinki 6 ısı borulu linktte attığım daha uygun aktif kullanıyorum memnunum.
Evet, hocam biliyorum. Psu konusunda çok bilgili değilim o yüzden konu açtım zaten bilen biri yardımcı olursa diye. Soğutucu önerisi için de teşekkür ederim.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaş da bahsetmiş böyle sistemde 1 2k bir şekilde tamamlanıp güzel bir psu almak daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,589
Üyeler
166,959
Son üye
wiitod
Top Bottom