5-6k Arası RTX 3060 Alınır mı (2.el)

GAMSIZ

80+
Reaksiyon skoru
71
Hocam selamün aleyküm bayadır bakıyorum farklı sitelerden temiz 2.el 3060 modellerine baktığım zaman gerçekten temiz kartlar 7-8 bin tl arası değişiyor bazı modellerde de 4-6 arası fiyatlar görüyorum ancak forumdaki bazı arkadaşlar bana bu fiyatların çok yüksek olduğunu daha uyguna bulabiliceğimi söylediler sizin fikriniz nedir teşekkür ederim

Hocam selamün aleyküm bayadır bakıyorum farklı sitelerden temiz 2.el 3060 modellerine baktığım zaman gerçekten temiz kartlar 7-8 bin TL arası değişiyor bazı modellerde de 4-6 arası fiyatlar görüyorum ancak forumdaki bazı arkadaşlar bana bu fiyatların çok yüksek olduğunu daha uyguna bulabiliceğimi söylediler sizin fikriniz nedir teşekkür ederim
Hocam ikinci el ekran kartı konusunda bilmeniz gereken 2 temel unsur var. Alacağınız ekran kartının hangi modele ait olduğun (örn: MSI Ventus, Asus Rog vb.) bir diğer ise Furmark test sonuçları. Test sonuçları iyiyse ve sizin bütçenize göre fiyat iyi geliyorsa alınabilir.

O fiyat aralığında 3060 Ti bulunabilir.

Hocam selamün aleyküm bayadır bakıyorum farklı sitelerden temiz 2.el 3060 modellerine baktığım zaman gerçekten temiz kartlar 7-8 bin TL arası değişiyor bazı modellerde de 4-6 arası fiyatlar görüyorum ancak forumdaki bazı arkadaşlar bana bu fiyatların çok yüksek olduğunu daha uyguna bulabiliceğimi söylediler sizin fikriniz nedir teşekkür ederim
zotac 3060 12gb iki gün öncesine kadar 7500 tl civarında bulunabiliyordu ancak şu an fiyatları biraz uçmuş. eğer tekrar oralara düşerse 0 almanı tavsiye ederim

O fiyat aralığında 3060 Ti bulunabilir.
hocam hiç sanmıyorum fiyatlar uçuk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6k ya 3060 ti aldım 5-6 k ya rahat alırsın
ne zaman hocam

Hocam ikinci el ekran kartı konusunda bilmeniz gereken 2 temel unsur var. Alacağınız ekran kartının hangi modele ait olduğun (örn: MSI Ventus, Asus Rog vb.) bir diğer ise Furmark test sonuçları. Test sonuçları iyiyse ve sizin bütçenize göre fiyat iyi geliyorsa alınabilir.
evet kessinlikle onlara dikkat ediyorum şuan aklımda Asus ve Gigabyte var

zotac 3060 12gb iki gün öncesine kadar 7500 TL civarında bulunabiliyordu ancak şu an fiyatları biraz uçmuş. eğer tekrar oralara düşerse 0 almanı tavsiye ederim
hocam zotac a hiç güvenemiyorum tercihim asus msı gıgabyte

ne zaman hocam

Asus almanız daha mantıklı olacaktır.

hocam zotac a hiç güvenemiyorum tercihim asus msı gıgabyte
ben kullanıyorum pek bi sıkıntı yaşamadım. ayrıca 3060 alırsan sakın 8gb lik modelini alma. 12 gb ile arasında çok performans farkı var

ne zaman hocam

2 gün önce falan kart elime geçti kutu garanti fatura bayagı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,850
Üyeler